Quantcast

«Φευγάτος» από τη Νάπολι ο Φαμπιάν Ρουίθ

«Θέμα» από το... πουθενά φαίνεται να δημιουργείται στη Νάπολι με τον Φαμπιάν Ρουίθ.

Ο 24χρονος μέσος, ο οποίος δεσμεύεται ως το 2023 με τους «παρτενοπέι», κλήθηκε πρόσφατα από τη διοίκηση του συλλόγου να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αλλά οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, ο Ισπανός χαφ «πάγωσε» τις διαπραγματεύσεις και επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου αγωνιζόταν ως το 2018, πριν πάρει μεταγραφή αντί 30 εκατ. ευρώ από τη Μπέτις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας, ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, είναι δυσαρεστημένος από τη στάση του Φαμπιάν Ρουίθ και μοιάζει διατεθειμένος να συζητήσει την παραχώρησή του, κοστολογώντας τον στα 50 εκατ. ευρώ.

Η τιμή αυτή βεβαίως είναι υψηλή και δύσκολα θα καλυφθεί, παρότι για τον ποδοσφαιριστή έχουν επιδείξει στο παρελθόν ενδιαφέρον τόσο η Ρεάλ όσο και η Μπαρτσελόνα, ενώ πιο πρόσφατα το όνομά του «ακούστηκε» και για την Ατλέτικο.

Μέσα στις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ταξιδέψει στην Ιταλία ο μάνατζερ του Φαμπιάν Ρουίθ, με σκοπό να επαναρχίσουν οι συζητήσεις με τη Νάπολι. Από το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων θα κριθεί αν ο 24χρονος μέσος θα παραμείνει στον ιταλικό νότο ή αν θα «βγει» στη μεταγραφική αγορά.