Quantcast

Φεύγουν άλλοι οκτώ από Ολυμπιακό μετά τον Μανωλά - Ανακοίνωσε δύο «κοψίματα» ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ άρχισε τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που βρίσκονται στου Ρέντη και από την πρώτη στιγμή έδωσε το στίγμα για το τι θέλει και τι περιμένει από τους ερυθρόλευκους.

Η αποχώρηση του Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό είναι μόνο η αρχή, μιας και ο Μίτσελ είναι αποφασισμένος να μειώσει δραστικά το μέγεθος του ρόστερ κι έρχονται άμεσα ακόμα 8 αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από τους Πειραιώτες.

Στον Ολυμπιακό επικρατεί έντονος προβληματισμός για τον Σίμε Βρσάλικο, που οδηγεί σε δεύτερη ευκαιρία για τον Κένι Λαλά.

Παρά τα όσα κυκλοφορούν για το μέλλον του Κροάτη δεξιού μπακ, ωστόσο, δεν προκύπτει πως βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Αν μέχρι τον Δεκέμβριο δεν ανεβάσει στροφές ο Βρσάλικο, τότε είναι πιθανό να τεθεί θέμα αποχώρησής του.

Yπό παραχώρηση θεωρείται ότι βρίσκεται ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Χθες, τέλος, ο Μίτσελ ενημέρωσε τους Θανάση Ανδρούτσο και Λεονάρντο Κούτρη πως δεν βρίσκονται στα πλάνα του.

Πλέον, μένει να φανεί στην πράξη πώς θα αποχωρίσουν από τον σύλλογο ή αν θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό Β' μέσα στη σεζόν!

Η πρώτη «απαίτηση» Μίτσελ και η απόφαση για Ομάρ, Κασάμι, Πασχαλάκη

Ο Μίτσελ άρχισε τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που βρίσκονται στου Ρέντη και από την πρώτη στιγμή έδωσε το στίγμα για το τι θέλει και τι περιμένει από τους ερυθρόλευκους.

«Απαίτησε» από τους παίκτες να ενημερώνεται για ό,τι συμβαίνει και να του λένε ό,τι τους απασχολεί. Έδωσε ένα γενικό πλαίσιο της επαφής που θέλει να έχει με τους ποδοσφαιριστές, αλλά και της δουλειάς που θα γίνει στις προπονήσεις.

Ο Ισπανός τεχνικός, με όσα είπε και στην πατρίδα του, έχει διακρίνει ότι υπάρχει πρόβλημα ψυχολογίας στους ερυθρόλευκους, κάτι που θέλει να διορθώσει σε πρώτο χρόνο.

Στόχος του Μίτσελ είναι να μιλήσει με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, έτσι ώστε να μπορεί να έχει άμεση επαφή για ό,τι συμβαίνει. Είναι βέβαιο, πάντως, ότι θα είναι αυστηρός σε θέματα πειθαρχίας.

Ο 59χρονος τεχνικός, στο πλαίσιο των ασκήσεων, ζήτησε να είναι διαρκής η κίνηση των παικτών στους χώρους και γρήγορες οι εναλλαγές της μπάλας.

Προσπαθεί ήδη ο Ισπανός να «χτίσει» τον δικό του Ολυμπιακό και θέλει όλες οι αποφάσεις στην ομάδα να παιρνούν από αυτόν.

Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι θα αποφασίσει και για τις περιπτώσεις των Ομάρ, Κασάμι και Πασχαλάκη.

Με πληροφορίες από filathlos.gr