Quantcast

Φιλικό για ΑΕΚ με το βλέμμα στον Σιντιμπέ - «Κατηγορούν» τον Βόλο για Φαν Φέερτ

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τα τετριμμένα της καθημερινότητας και των προπονήσεων θα έχουν οι παίκτες της ΑΕΚ, καθώς θα υποδεχτούν στο «Σεραφείδειο» τον Απόλλωνα Σμύρνης σε φιλικό που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών (23/9, 18:30).

Ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να τεστάρει το επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας της ομάδας του και την ίδια στιγμή να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά.

Επιπλέον, κάτι πολύ σημαντικό για τον Αργεντινό προπονητή είναι να δει την αγωνιστική κατάσταση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο Γάλλος μπακ μετρά ήδη δύο εβδομάδες προπονήσεων με την ομάδα και στόχος είναι να μπει άμεσα στο βασικό σχήμα της Ένωσης.

Στο φιλικό δεν θα αγωνιστούν σίγουρα οι τραυματίες Τσούμπερ, Φαν Βέερτ και Τζαβέλλας, ενώ δύσκολα θα πάρουν χρόνο οι Γιόνσον και Γαλανόπουλος που πιθανότατα θα προφυλαχθούν.

Σε ό,τι αφορά τον Φαν Βέερτ κι ενώ την τελευταία διετία δεν είχε βγάλει τραυματισμούς, υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού και οι κακές γλώσσες λένε πως ο Ολλανδός πρώην φορ του Βόλου «πλήρωσε» το ότι στην ομάδα του Μπέου δεν είχε κάνει δυνατή προετοιμασία.