Φλικ: «Να παίξουμε ως ομάδα από το ξεκίνημα»

Τα δύο διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Bundesliga (ισοπαλία 3-3 με την Αρμίνια Μπίλεφελντ και ήττα 2-1 από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης) έχουν χτυπήσει... καμπανάκι στην Μπάγερν ενόψει του αυριανού (23/2) πρώτου αγώνα με τη Λάτσιο, για τη φάση των «16» του Champions League.

Ο Χάνσι Φλικ εστίασε το πρόβλημα στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του (και στα δύο αυτά παιχνίδια βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ) και εμφανίστηκε βέβαιος για την επίλυσή του.

«Ξέρουμε τι συνέβη τις προηγούμενες ημέρες. Απέναντι στη Λάτσιο, θέλουμε να παίξουμε ως ομάδα από το ξεκίνημα. Έχουμε μία ιδέα για το πώς θέλουμε να παίξουμε και πρέπει να το κάνουμε από την αρχή», δήλωσε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, ο οποίος δεν αναζήτησε δικαιολογίες στην απώλεια κάποιων παικτών, είτε λόγω τραυματισμού είτε λόγω κορωνοϊού.

«Θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη φόρμα μας όταν αρχίζει το Champions League. Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε πολλούς αγώνες, πολλή πίεση στην ομάδα και κάποιες απουσίες. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι (σ.σ. το αυριανό με τη Λάτσιο) και περιμένω την ομάδα να έχει μεγάλο κίνητρο», κατέληξε ο Φλικ.