Quantcast

«Φρούριο» η Τούμπα με Ολυμπιακό, αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας

Πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στις εμπλεκόμενες ομάδες, Αστυνομία, Superleague και αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες μέχρι την τέλεση του αγώνα. Στην αποψινή συνάντηση παραβρέθηκαν οι υπεύθυνοι ασφαλείας των δύο ομάδων, Βαγγέλης Τσακμακάς από πλευράς ΠΑΟΚ και Νίκος Συντιχάκης από πλευράς Ολυμπιακού.

Αυτό που αποφασίσθηκε είναι πως η Τούμπα ώρες πριν την διεξαγωγή του ντέρμπι θα είναι φρούριο καθώς χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται περιμετρικά του γηπέδου.

Δεκάδες κλούβες των ΜΑΤ θα δημιουργήσουν ένα τοίχος έξω από τα αποδυτήρια προκειμένου να αποτρέψουν τους οπαδούς να πλησιάσουν τα μέλη των αποστολών και των δύο ομάδων όταν θα φτάνουν στο γήπεδο της Τούμπας.

Τα μέτρα προστασίας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα από την στιγμή που θα έρθει η αποστολή του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο Μακεδονία μέχρι και την επιστροφή της στην Αθήνα. Διμοιρίες των ΜΑΤ θα υπάρχουν και εντός γηπέδου και πιο συγκεκριμένα πίσω από τον πάγκο που θα καθίσουν τα μέλη της αποστολής των Ερυθρόλευκων.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα διαθέσει μια σουίτα στον Ολυμπιακό στον 4ο όροφο του γηπέδου της Τούμπας.