Γι’ αυτό καθυστερεί τις υπογραφές με Ολυμπιακό ο Φορτούνης - Τα δεδομένα για Καρβάλιο

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας θέλει τον Ολυμπιακό να δίνει στον αρχηγό του, Κώστα Φορτούνη, όσα χρήματα είχε ζητήσει και δύσκολα παίρνει άλλος Έλληνας ποδοσφαιριστής ακόμη και στο εξωτερικό.

Όμως, ο 26χρονος διεθνής επιτελικός μέσος δεν έχει απαντήσει ακόμα, επειδή ο μάνατζέρ του φέρεται να του έχει πει πως θα φέρει εξαιρετική πρόταση στην ομάδα του Πειραιά, αλλά και στον ίδιο τον πελάτη του, με τις εξελίξεις να αναμένονται σύντομα.

Ο Ολυμπιακός έχει επικεντρωθεί στο θέμα της ανανέωσης του Φορτούνη, αλλά από τη στιγμή που συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη, πρέπει να κοιτάζει τις εναλλακτικές του λύσεις.

Η πιο βασική εξ αυτών είναι του Ζοάο Καρβάλιο. Ο άσος της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία τον είχε αγοράσει έναντι 15 εκατ. ευρώ από τη Μπενφίκα, είναι στο «στόχαστρο» των ερυθρόλευκων και δεν είναι απαραίτητο να υπάρξει αποχώρηση του Έλληνα ποδοσφαιριστή για να έρθει ο Πορτογάλος.

Ο Καρβάλιο βρίσκεται στα υπόψιν των Πειραιωτών, ακόμη και για την περίπτωση που ο Φορτούνης συμφωνήσει και ανανεώσει με τον σύλλογο. Η σκέψη αφορά το ότι η χρονιά δύσκολα θα βγει με μόνο έναν μεσοεπιθετικό, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να υπολογίζεται για τα άκρα.