Quantcast

Για νέα αρχή με Λαμία ο Παναθηναϊκός, εξελίξεις με Βοτανικό

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Λαμία. 

Μετά τη χθεσινή αποθεραπεία όσων αγωνίστηκαν ως βασικοί στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, οι «πράσινοι» θα ανεβάσουν στροφές ενόψει του αγώνα της Λεωφόρου με ένα και μόνο στόχο: Να καθαρίσουν το μυαλό τους, να τραβήξουν μια γραμμή και να κάνουν νέα αρχή, παίρνοντας, φυσικά, τη νίκη επί της Λαμίας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε χθες τον Βέρμπιτς να μπαίνει σε φουλ ρυθμούς και να τίθεται στη διάθεσή του ξεπερνώντας το πρόβλημα στο γαστροκνήμιο. Αντίθετα, ο Μάγκνουσον, που ταλαιπωρήθηκε από θλάση, έκανε ατομικό αλλά σύντομα θα προπονηθεί με την ομάδα. Από σήμερα ο Σέρβος προπονητής θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα με τον Μαντσίνι αυτή τη φορά να έχει αρκετές πιθανότητες για να ξεκινήσει βασικός.

Στο μεταξύ, εξέλιξη σημαντική αναμένεται σήμερα για τη Διπλή Ανάπλαση και το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού. Η επιτροπή διαγωνισμού του Δήμου Αθηναίων θα συνεδριάσει και θα προχωρήσει στον έλεγχο εγκυρότητας των προσφορών και των εγγυητικών επιστολών που κατέθεσαν οι υποψήφιες εταιρίες. Στη συνέχεια οι φάκελοι θα σταλούν στην οικονομική επιτροπή της δημοτικής αρχής, η οποία θα αποφασίσει για τον τελικό ανάδοχο του έργου.

ΠΗΓΗ:  filathlos.gr