Quantcast

Για νίκη ηρεμίας η ΑΕΚ στο Αγρίνιο - Προφυλάσσονται αρκετοί βασικοί ενόψει Σεντ Γκάλεν

Από το Αγρίνιο ξεκινά τις υποχρεώσεις της στη φετινή Super League 1 η ΑΕΚ που φιλοξενείται στις 8:30 το βράδυ από τον Παναιτωλικό για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καιρού επιτρέποντος πάντα βέβαια, ελέω Ιανού.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα προέρχεται από την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου και τα όσα αυτή προκάλεσε, με την απογοήτευση εντός, αλλά και εκτός ομάδας.

 

Η νίκη είναι φυσικά μονόδρομος για την Ένωση, ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο νοκ άουτ εκτός έδρας ματς του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League με την ελβετική Σεντ Γκάλεν την ερχόμενη Πέμπτη (24/9, 21:30).

Ο Ιταλός τεχνικός πήρε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και ντεμπούτο αναμένεται να κάνουν οι Χνιντ, Ινσούα και Ανσαριφάρντ.

Εκτός έμεινε ο Βέρντε που είναι με τις βαλίτσες στο χέρι (πιθανότατα με προορισμό τη Σπέτσια), αλλά και οι ανέτοιμοι Λάτσι, Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς,  Γκαρσία, Καρακλάγιτς, Ενομπακάρε και Ιατρούδης.

Ο Λιβάγια θα είναι στο ένα άκρο και ο Αλμπάνης στο άλλο. Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Σιμόες, Μάνταλος και Μαχαίρας, ενώ στην άμυνα οι Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ και Μπακάκης.

Ο Καρέρα έχει στο μυαλό του το 4-3-3, με τον Τσιντώτα στο τέρμα, τους Παουλίνιο, Σβάρνα, Χνιντ και Ινσούα στην άμυνα, τους Σιμόες, Μάνταλο και Μαχαίρα στα χαφ και τους Αλμπάνη, Λιβάγια και Ανσαριφάρντ στην επίθεση.

Στον πάγκο σκοπεύει να αφήσει δηλαδή τους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Λόπες και Ολιβέιρα.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός, που προέρχεται από το 1-1 της πρεμιέρας κόντρα στον ΟΦΗ, έχει τον Μεντίνα για πρώτη φορά στην αποστολή του, με τον 21χρονο Μεξικανό δεξιό μπακ να αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του.

Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Περέιρα και Αρσούρα.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Super League 1:

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-1

Oλυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 3-1

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Σάββατο 19/9

Παναιτωλικός - ΑΕΚ

Κυριακή 20/9

18.15: Λαμία - ΟΦΗ

20.30: Βόλος - Άρης

Χωρίς ημερομηνία

Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ

H βαθμολογία: