Quantcast

Για την επιστροφή στις νίκες με Ατρόμητο ο Ολυμπιακός - Τα πλάνα του Μαρτίνς

Στις 8:30 το βράδυ ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική της Super League 1 κι ενώ σε τέσσερις μέρες (21/10, 22:00) ακολουθεί στο ίδιο γήπεδο το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

 Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, η οποία προέρχεται από την πρώτη απώλεια της σεζόν απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, θα αγωνιστεί κόντρα στους κυανόλευκους χωρίς τους Βινάγκρε και Τιάγκο Σίλβα.

Αντίθετα, στην αποστολή των ερυθρόλευκων θα βρίσκονται για πρώτη φορά οι Πέπε και Μπρούμα, αλλά κι ο Μασούρας που επιστρέφει.

Στα της ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα και Χολέμπας.

Το δίδυμο στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Εμβιλά και Καμαρά, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Ραντζέλοβιτς και ο Βαλμπουενά.

Σε ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Χασάν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, θα αγωνιστεί απέναντι στους Πειραιώτες χωρίς τους Μανούσο και Γιακουμάκη που έμειναν εκτός αποστολή, σε αντίθεση με τους Γκαλβάο και Μάτιτς που συμπεριλήφθηκαν σε αυτήν.

Στα αξιοσημείωτα ότι στο Φάληρο επιστρέφει ως αντίπαλος ο Χριστοδουλόπουλος.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Μπρούμα, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουντανί, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Ατρόμητος: Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Ραμπέγιο, Μουνίθ, Σάλομον, Αγκάγιεφ, Μάτιτς, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Νάτσος, Χαρίσης, Ενσικουλού, Στρούγγης.