Quantcast

Για το 3/3 στη Φρανκφούρτη ο Ολυμπιακός - Αλλαγές κι εκπλήξεις από Μαρτίνς

Στη «Deutsche Park Arena» δοκιμάζεται απόψε (22:00) ο Ολυμπιακός που θα αντιμετωπίσει την Άιντραχτ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές η ομάδα του Πειραιά μετράει ισάριθμες νίκες και στη Φρανκφούρτη θα ψάξει το 3/3.

Στο αγωνιστικό σκέλος, υπάρχουν διλήμματα για κάποιες θέσεις και ο Πέδρο Μαρτίνς θα πάρει τις αποφάσεις του λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Λαλά ή ο Ανδρούτσος δεξιά στην άμυνα, ο Ρέαμπτσιουκ αριστερά και ο Παπασταθόπουλος με τον Σισέ στα στόπερ.

Μπροστά τους θα είναι ο Εμβιλά και τις άλλες δύο θέσεις στα κεντρικά χαφ διεκδικούν ο Μαντί Καμαρά, ο Μπουχαλάκης και ο Κούντε.

Στην επίθεση προβάδισμα για να ξεκινήσουν το ματς έχουν ο Μασούρας, ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Ελ Αραμπί, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη με την παρουσία του Ρόνι Λόπες.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Παπαδόπουλος, Μπα, Σουρλής, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Βαλμπουενά και Τικίνιο. Εκτός έμειναν μόνο οι Μάρκοβιτς και Φορτούνης.

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, είναι η εξής: Τραπ, Χασέμπε, Χίντερεγκερ, Εντικά, Κόστιτς, Γιάκιτς, Σο, Ντουρμ, Καμαντά, Λάμερς, Μπορέ.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την UEFA ο Τιάγκο Μαρτίνς από την Πορτογαλία. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Πίντος και Μότα, τέταρτος ο Μαλέιρο και στο VAR οι Πινέιρο, Γκοντίνιο.

Γκοντίνιο.

2

412