Quantcast

«Γκάζια» Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ - Αυτούς ετοιμάζει για τη ρεβάνς με Βελέζ

Το… άλλο πρόσωπο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είδαν οι παίκτες της ΑΕΚ, με τον Σέρβο προπονητή να τους κάνει έντονες παρατηρήσεις για την εμφάνιση στην ήττα με 2-1 από τη Βελέζ για το Conference League.

«Άλλα πράγματα είχαμε συζητήσει και δουλέψει και άλλα κάνατε στο γήπεδο! Ούτε αμυντικά, ούτε επιθετικά έγιναν όσα δουλέψαμε. Δεν είχατε κίνηση, ήσασταν στατικοί! Είχατε μεγάλες αποστάσεις και ξοδέψατε πολλή ενέργεια τρέχοντας άσκοπα. Στο πρώτο γκολ κοιτούσατε τον αντίπαλο να σουτάρει ανενόχλητος», ήταν μερικά μόνο λόγια από τον… εξάψαλμο του Σέρβου προπονητή στους ποδοσφαιριστές του.

Στη ρεβάνς της προσεχούς Πέμπτης στο ΟΑΚΑ ο Μιλόγεβιτς αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές. Όλα δείχνουν πως οι Βράνιες, Λε Ταλέκ και Αραούχο προορίζονται για το βασικό σχήμα αντί των Σβάρνα, Σάκχοφ και Ανσαριφάρντ, καθώς και οι τρεις τους θα είναι σε υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας έχοντας μια επιπλέον εβδομάδα προπονήσεων στα πόδια τους. Επίσης είναι πολύ πιθανό να πάρει τη θέση του Τσιντώτα ο Στάνκοβιτς, ενώ δεν είναι απίθανες και άλλες αλλαγές, όπως και αλλαγή διάταξης (4-3-3). Όλα αυτά θα φανούν περισσότερο τις επόμενες ημέρες και καθώς πλησιάζουμε στον επαναληπτικό.