Γλέντι τίτλου στο «Καραϊσκάκη» - ΦΩΤΟ

Μαθηματικά ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική νικώντας την ΑΕΚ και πηγαίνοντας την διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στο +19.

 Οι «ερυθρόλευκοι» απέφυγαν τους πανηγυρισμούς στο ΟΑΚΑ, καθώς ήθελαν να γιορτάσουν μια και καλή. Να πανηγυρίσουν όταν η διαφορά τους θα είναι τέτοια από τον δεύτερο που θα τους δίνει μαθηματικά και στο χορτάρι το πρωτάθλημα.

Η ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ έφερε και τους δύο στο -22, -15 από τον ΠΑΟΚ που έχει τιμωρηθεί με -7 εξαιτίας της πολυιδιοκτησίας.  

Όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο ήθελαν να καθαρίσουν τα πάντα, να μην υπάρχουν αστερίσκοι και… ευκαιρίες για αμφισβήτηση από τους αντίπαλους. Η νίκη επί του ΟΦΗ σήμαινε το τέλος στην υπόθεση τίτλος και μαθηματικά μέσα στο χορτάρι. Ότι και να συμβεί από εδώ και πέρα το 45ο πρωτάθλημα είναι στην Πειραιά. 

Με τον Ολυμπιακό να κάνει το «5Χ5» στα πλέι οφ και να συνεχίζει αήττητος!

Με το τέλος του αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» έγιναν ένα κουβάρι!  Η μαθηματική κατάκτηση του 45ου τίτλου τους ώθηση σε ένα... γλέντι φωνάζοντας «Campeones, Campeones» και ενώ μπουγέλωσαν δύο φορές τον Μαρτίνς. Μία στο γήπεδο και μία on camera!!! Μάλιστα τον σήκωσαν στον αέρα!!!

Οι παίκτες μπουγέλωσαν τον Μαρτίνς και την Μαρίνα!

Έξαλλοι ήταν οι πανηγυρισμοί στο "Γ. Καραϊσκάκης" από τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά το 2-1 με τον ΟΦΗ, αφού ακόμη κι αν το CAS δώσει πίσω στον ΠΑΟΚ τους επτά βαθμούς που του αφαιρέθηκαν, οι Πειραιώτες έχουν εξασφαλίσει τον τίτλο με τους 81 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει.

Όταν ο Πέδρο Μαρτίνς και η μεταφράστρια, Μαρίνα Τσαλή, στάθηκαν μπροστά στην κάμερα της Nova για να μιλήσουν, οι παίκτες του τον πλησίασαν και τους μπουγέλωσαν!