Quantcast

Γνώριμος διαιτητής στο Άρης-ΑΕΚ, Έλληνας στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, γυναίκα στο Βόλος-ΟΦΗ

Γνωστοί έγιναν από την ΚΕΔ οι ορισμοί της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ και τελευταίας των πλέι άουτ της Super League 1.

Στο πιο... καυτό παιχνίδι του Σαββατοκύριακου, στο "Κλ.Βικελίδης", όπου παίζεται σε μεγάλο βαθμό ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ, ορίστηκε ο Ρόμπερτ Μάντεν (στη φωτογραφία).

Ο Σκωτσέζος ρέφερι, που ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA, είχε διευθύνει και το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στα πλέι οφ που βρήκε νικητές τους Θεσσαλονικείς στο ΟΑΚΑ (1-2).

Ενδιάμεσα ήρθε επίσης για το Λαμία-Παναθηναϊκός 0-2 στο Κύπελλο, πιο πριν για το ΠΑΟΚ-Άρης 0-1 στον α' γύρο του πρωταθλήματος, ενώ πέρυσι σφύριξε και στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1. 

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ντέιβιντ Ρούμι και Ρος ΜακΛέοντ, 4ος ο Τζήλος και στο VAR ο Πορτογάλος Φάμπιο Μέλο με τον Τριανταφύλλου. 

Από εκεί και πέρα, στα αξιοσημείωτα των ορισμών ότι επιλέχτηκε Έλληνας διαιτητής μετά από καιρό σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Ο λόγος για τον -διεθνή VARίστα- Άγγελο Ευαγγέλου που θα διευθύνει το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, έχοντας στο VAR τον γνώριμο Αλιγιάρ Αγκάγιεφ από το Αζερμπαϊτζάν. 

Όσο για το τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα, επιλέχτηκε ο Μανούχος, με VAR τον Τζοβάρα. 

Στα πλέι άουτ, που δεν έχουν πλέον βαθμολογικό ενδιαφέρον, η ΚΕΔ δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε διαιτητές από τον πίνακα της δεύτερης κατηγορίας. Η Ελένη Αντωνίου (ψηφίστηκε κορυφαία διαιτητής της Super League 2 φέτος) θα "σφυρίξει" το Βόλος-ΟΦΗ, ο Κατοίκος το Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης, ο Μαλούτας το Ιωνικός-Παναιτωλικός και ο Ζαμπάλας το Λαμία-Ατρόμητος.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ και της 7ης των πλέι άουτ:

Σάββατο 14/5

Βόλος – ΟΦΗ: Αντωνίου Ελένη (Κουρομπύλια, Απτοσόγλου), Κουμπαράκης (VAR), Σπυρόπουλος (AVAR), Διαμαντόπουλος (τέταρτος)

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Μανούχος Ευάγγελος (Νικολαΐδης, Νικολακάκης), Φωτιάς (VAR), Δημητριάδης (AVAR), Κουτσιαύτης (τέταρτος)

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ευαγγέλου Άγγελος (Παπαδάκη, Σινιοράκης), Αγκάγιεφ (VAR), Κωνσταντίνου (AVAR), Περράκης (τέταρτος)

Άρης – ΑΕΚ: Μάντεν Ρόμπερτ (Ρόουμ, Μακλέοντ), Μέλο (VAR), Τριανταφύλλου (AVAR), Τζήλος (τέταρτος)

Κυριακή 15/5

Ιωνικός – Παναιτωλικός: Μαλούτας Δημήτριος (Μαυρούδης, Σακκάς), Σιδηρόπουλος (VAR), Μπαλτάς (AVAR), Παπαπέτρου (τέταρτος)

Λαμία – Ατρόμητος: Ζαμπαλάς Σπυρίδων (Τζιουβάρας, Κόλλιας), Τσακαλίδης (VAR), Χριστάκογλου (AVAR), Παπαδόπουλος (τέταρτος)

Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης: Κατοίκος Κωνσταντίνος (Παγουρτζής, Στάικος), Φωτιάς (VAR), Δημητριάδης (AVAR), Κουτσιαύτης (τέταρτος)

ΠΗΓΗ: filathlos.gr