Quantcast

Η αλήθεια για τον Ιντέγε στον Άρη - Η πρόταση και τα δεδομένα

Ο Θόδωρος Καρυπίδης θα αναλάβει προσωπικά το θέμα του Μπράουν Ιντέγε και αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή, το προσεχές χρονικό διάστημα. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρόεδρος του Άρη επιθυμεί την παραμονή του έμπειρου επιθετικού στην ομάδα και θέλει πρώτα να δει ποιες είναι οι προθέσεις του παίκτη. Ο Ιντέγε ξεκαθαρίζει πως δεν έχει έρθει σε συμφωνία με καμία άλλη ομάδα, παρά τα όσα γράφονται στην πατρίδα τους τις τελευταίες ημέρες και πως είναι προσηλωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των “κίτρινων”. Παράλληλα, τονίζει πως θα αποφασίσει στο τέλος της σεζόν για το μέλλον του. 

Η διοίκηση του Άρη από την πλευρά της σκοπεύει να προτείνει μείωση των αποδοχών στον παίκτη, προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα. Τα νέα οικονομικά δεδομένα, μετά την πανδημία του κορονοϊού δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για ανοίγματα στα συμβόλαια των παικτών.

Πάντως, την οριστική απόφαση θα πάρει ο Καρυπίδης μετά τη συνάντηση με τον παίκτη και δεν αποκλείεται να προταθεί το ενδεχόμενο παραμονής με τους ίδιους οικονομικούς όρους, που έχει στο εφετινό συμβόλαιο ο Ιντέγε.