Quantcast

Η αποστολή και το πιθανό σχήμα του ΠΑΟΚ για το ματς με την Ομόνοια

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για τον αυριανό (22/10) αγώνα του Europa League με την Ομόνοια, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα, συγκρότησε την αποστολή της ομάδας του, η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα από τους Πασχαλάκη, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Ουαγκέ, Λύρατζη, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Εσίτι, Τσιγγάρα, Αουγκούστο, Νινούα, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλη, Τσόλακ και Κούτσια.

Από την αποστολή «κόπηκαν», όπως ήταν αναμενόμενο, οι Ελ Καντουρί και Κρέσπο, με τον πρώτο να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας στην πισίνα και το γυμναστήριο και τον δεύτερο να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα στο γήπεδο, οι Ρέι, Βρακάς, όπως επίσης και οι Ζαμπά, Περέιρα, που δεν βρίσκονται στην «ασπρόμαυρη» ευρωπαϊκή λίστα. 

Σε ό,τι αφορά τώρα την σύνθεση που θα παρατάξει αύριο το βράδυ (19.55) ο Πορτογάλος τεχνικός, αυτή δεν αναμένεται να έχει αλλαγές συγκριτικά με τον αγώνα της περασμένης Κυριακής (18/10) με την ΑΕΚ.

Η μόνη ενδεχόμενη αλλαγή είναι ίσως αυτή που αφορά την θέση του φορ, όπου ο Σφιντέρσκι είναι κοντά στο να ξαναπάρει την θέση του κεντρικού επιθετικού αντί του Τσόλακ. Ετσι ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με τους: Ζ. Ζίβκοβιτς, Μάτος, Γιαννούλη, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Ινγκασον, Σβαμπ, Εσίτι ή Μπίσεσβαρ, Τζόλη, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι ή Τσόλακ.