Quantcast

Η Bundesliga συνεχίζεται με ντέρμπι και κρίσιμα παιχνίδια

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» σε όλους τους αγώνες της 27ης αγωνιστικής έως την έναρξή τους

Η Bundesliga επέστρεψε με πολλά γκολ και δυνατές συγκινήσεις. Η μπάλα μπήκε στο πλεκτό 27 φορές στα 9 παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής. Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική. Απομένουν 8 αγωνιστικές στις οποίες θα κριθούν ο τίτλος, τα εισιτήρια για το Champions League και το Europa League και ο υποβιβασμός.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η 27η αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει αρκετά ντέρμπι και πολλά κρίσιμα παιχνίδια. Ξεκινάει απόψε , στις 21:30, με το ντέρμπι του Βερολίνου, ανάμεσα στη Χέρτα και την Ουνιόν.

Έξοδος κινδύνου για τη Ντόρτμουντ πριν το ντέρμπι κορυφής

Το Σάββατο θα διεξαχθούν πέντε παιχνίδια. Στις 16:30 θα αρχίσουν το ντέρμπι για το Champions League ανάμεσα στη Γκλάντμπαχ και τη Λεβερκούζεν, η επικίνδυνη έξοδος της Ντόρτμουντ στο Βόλφσμπουργκ, πριν από το ντέρμπι κορυφής της Τρίτης με τη Μπάγερν και οι αναμετρήσεις της Φράιμπουργκ με τη Βέρντερ Βρέμης και της Πάτερμπορν με την Χοφενχάιμ. Στις 19:30 θα γίνει η σέντρα στον αγώνα της πρωτοπόρου Μπάγερν με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τρία παιχνίδια. Στις 14:30 θα διεξαχθεί ο αγώνας Σάλκε-Άουγκσμπουργκ, στις 16:30 το ματς Μάιντζ-Λειψία και στις 19:00 η τελευταία χρονικά αναμέτρηση ανάμεσα στην Κολωνία και την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα και στα εννέα παιχνίδια της 27ης αγωνιστικής της Bundesliga, στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Μακροχρόνια στοιχήματα για νικήτρια, πρώτο σκόρερ, υποβιβασμό

Η Μπάγερν παραμένει στην κορυφή με 4 βαθμούς διαφορά από τη Ντόρτμουντ. Τα 4 εισιτήρια για το Champions League διεκδικούν 5 ομάδες. Κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού βρίσκονται η Βέρντερ Βρέμης και η Πάντερμπορν, ενώ στη 15η θέση, που οδηγεί σε μπαράζ για τη σωτηρία, είναι η Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και πολλά μακροχρόνια στοιχήματα για τη Bundesliga.

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων στην νικήτρια, την νικήτρια χωρίς τη Μπάγερν, τις ομάδες που θα αποφύγουν τον υποβιβασμό, τις ομάδες που θα τερματίσουν ή δεν θα τερματίσουν στις πρώτες 4 και 6 θέσεις, τις ομάδες που θα τερματίσουν στις 10 πρώτες θέσεις, τον πρώτο σκόρερ, τον συνδυασμό της νικήτριας και του πρώτου σκόρερ.