Quantcast

Η μεγάλη επιστροφή που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός

Η αναδιάρθρωση στο οργανόγραμμα του Ολυμπιακού είναι σε εξέλιξη, καθώς ο Αντόνιο Κορδόν έφερε τους δικούς του συνεργάτες, αλλά κάποια πρόσωπα θα μείνουν στη θέση τους.

Μια προσθήκη που συζητείται είναι η αξιοποίηση του Νταβίντ Φουστέρ σε κάποιο πόστο στην ομάδα, καθώς η προσφορά του ως παίκτης ήταν μεγάλη, όπως και η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του. Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας εργάστηκε στις ακαδημίες της Βαλένθια και ασχολείται πλέον με το σκάουτινγκ.

Πρόσφατα είχε βρεθεί στην Αθήνα και είχε συναντηθεί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, όπου δεν αποκλείεται να έγινε μια πρώτη κουβέντα για την ανάληψη κάποιου πόστου στην ομάδα. Το επόμενο διάστημα θα φανεί εάν θα επιστρέψει ο Φουστέρ με νέο ρόλο στους «ερυθρόλευκους»

Το παλεύει για Μπακαμπού ο Ολυμπιακός, αυτά του προσφέρει

Ο Άντονι Κορδόν δουλεύει την υπόθεση του Σεντρίκ Μπακαμπού με τον οποίο γνωρίζεται κι έχει συνεργαστεί ξανά την περίοδο που εργαζόταν στην Βιγιαρεάλ. Μάλιστα τον είχε βοηθήσει στο να πάρει εκείνος μία «χρυσή» μεταγραφή τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον ίδιο για την Κίνα και την Μπεϊτζίνγκ Γκουοάν.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε μία πολύ καλή προσφορά στον Κονγκολέζο επιθετικό για τα δεδομένα του πρωταθλήματός μας, η οποία φτάνει τα κοντά στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως με τα μπόνους, ενώ η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που του προτείνουν είναι διετής.

Σίγουρα δεν συγκρίνεται με τα νούμερα που φτάνουν να του δίνουν οι ομάδες από την Μέση Ανατολή, όπου γίνεται λόγος για 2,5 με 3 εκατ. ευρώ καθαρές αποδοχές. Μάλιστα κάποια πρόσφατα δημοσιεύματα τον εμφάνιζαν και ως «κλεισμένο» στην Αλ Νασρ. Όμως, οι «ερυθρόλευκοι» ποντάρουν και στο πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον που του προσφέρουν.

Ο Ολυμπιακός περιμένει αυτή τη στιγμή την απόφαση του 32χρονου επιθετικού, όμως δεν προτίθεται να το κάνει για πολύ ακόμα, αφού θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα για να βρει τον αντικαταστάτη του.

Με πληροφορίες από filathlos.gr