Quantcast

Η συγγνώμη του Αζάρ

Μετά την οργή των φιλάθλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Εντέν Αζάρ ζήτησε συγνώμη για τα χαμόγελα με τους παίκτες της Τσέλσι, μετά την ήττα που γνώρισε με 2-0 η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Stamford Bridge» και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Champions League.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του και σαν να μην έφθανε αυτό, μετά το τέλος του αγώνα είχε κέφια και συνομιλούσε χαμογελαστός με τους παίκτες της Τσέλσι. 

Ενέργεια που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ισπανικού Τύπου με την εφημερίδα «Marca» να επισημαίνει πως «η εικόνα του Αζάρ να γελά μετά τον αποκλεισμό, εξοργίζει τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης».

Ο Αζάρ έγραψε, λοιπόν, στο λογαριασμό του στο instagram την «απολογία» του: «Συγνώμη. Έχω διαβάσει πολλές απόψεις για μένα και δεν ήταν πρόθεση μου να προσβάλω τους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν πάντα όνειρο για μένα να παίξω στην Ρεάλ και ήρθα εδώ για να κερδίσω. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα, μαζί πρέπει να δώσουμε τη μάχη για το πρωτάθλημα. Ζήτω η Μαδρίτη.»