Η «τρελή» αμοιβή του Τεόντοσιτς στη Βίρτους!

Η διαφαινόμενη μεταγραφή του Μίλος Τεόντοσιτς στη Βίρτους Μπολόνια είναι μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του καλοκαιριού, τηρουμένων των αναλογιών, αλλά και του γεγονότος πως η ιταλική ομάδα αγωνίζεται στο EuroCup.

Γεγονός είναι πως η κάτοχος του BCL προσέγγιζε τον Σέρβο γκαρντ εδώ και μήνες, δηλαδή από τότε που έμεινε ελεύθερος από τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Το μεγάλο «όπλο» των Ιταλών στις διαπραγματεύσεις ήταν η παρουσία του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο τους, με τον οποίο ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού διατηρεί άριστες σχέσεις.

Ωστόσο, για να φέρει τον 32χρονο παίκτη στην Ιταλία, η Βίρτους Μπολόνια δεν είχε στο πλευρό της μόνο το πλάνο της, το όραμά της και τον Τζόρτζεβιτς, αλλά και μερικά εκατομμύρια ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η τριετής συνεργασία του Τεόντοσιτς με τη Βίρτους θα αποφέρει στον παίκτη ένα ποσό που φτάνει τα 6,5 εκατ. ευρώ καθαρά, κάτι που σημαίνει πως η ετήσια αμοιβή του θα ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια!

Έτσι, ο Τεόντοσιτς θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ιταλικής λίγκας, ξεπερνώντας και το ποσό που έπαιρνε ο Μάικ Τζέιμς (5,8 εκατ. για τρία χρόνια).