Η υποδοχή των οπαδών στην αποστολή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ - Συνάντηση με Μπλατ

Περισσότεροι από 500 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για να υποδεχθούν την αποστολή της ομάδας που νωρίτερα είχε αποχωρήσει από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Η ερυθρόλευκη αποστολή έφτασε στο ΣΕΦ λίγο μετά τις 23:15 και έγινε δεκτή με συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού και της ΕΟΚ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού τους φώναζε: «Είμαστε μαζί σας», «Είμαστε δίπλα σας», άνοιξε διάδρομο για να περάσουν στο εσωτερικού του γηπέδου και ακόμα και όταν κι ο τελευταίος μπήκε στο γήπεδο, οι οπαδοί παρέμειναν έξω φωνάζοντας συνθήματα.

Ο κόσμος των ερυθρόλευκων είχε συνομιλία με τους αθλητές του Ντέιβιντ Μπλατ, τους είπε πως "στηρίζουμε την κίνησή σας απέναντι στο κατεστημένο" και τους ζήτησε σκληρή δουλειά από εδώ και στο εξής.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας:

Συνάντηση οπαδών- Μπλατ στο γραφείο του στο ΣΕΦ

Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν το βράδυ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να υποδεχθούν την αποστολή που γύριζε από το ΟΑΚΑ, ενώ αντιπροσωπεία τους βρέθηκε και στο γραφείο του Ντέιβιντ Μπλατ όπου είχε συνομιλία με τον Αμερικανοισραηλινό τεχνικό.

"Σε στηρίζουμε απόλυτα, αυτό που έγινε σήμερα, δεν θα γινόταν ακόμη κι αν είχαμε κερδίσει. Σας στηρίζουμε, είμαστε δίπλα σας και σας ευχαριστούμε για όλα" είπαν οι οπαδοί στον Ντέιβιντ Μπλατ, που με τη σειρά του τους απάντησε: "Εγώ σας ευχαριστώ και εκτιμώ αφάνταστα αυτό που κάνατε απόψε".