Quantcast

Και τυπικά στην Φενέρ ο Οζίλ

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε είναι από την Κυριακή (24/01) με κάθε επισημότητα ο Μεσούτ Οζίλ. Ο 32χρονος Γερμανός διεθνής μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3.5 ετών με το σύλλογο της Κωνσταντινούπολης, αφού πρώτα είχε μείνει ελεύθερος από την Άρσεναλ.

Ο έμπειρος άσος μετά από 7.5 χρόνια παρουσίας στο Λονδίνο, όπου με την φανέλα των «κανονιέρηδων» πέτυχε 44 γκολ και μοίρασε 71 ασίστ σε 254 ματς που αγωνίστηκε. Εδώ κι αρκετό καιρό, όμως, δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα, με αποτέλεσμα να μπει στο... παιχνίδι της απόκτησής του η Φενέρ που μετά από σκληρές διαπραγματεύσεος με τον αγγλικό σύλλογο κατάφερε να υπογράψει τον ποδοσφαιριστή για τα επόμενα 3.5 χρόνια.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του, ο Οζίλ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την πρώην ομάδα του με την ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Άρσεναλ γι΄ αυτό το εκπληκτικό ταξίδι τα τελευταία 7.5 χρόνια. Η υποστήριξη που ένιωσα από την ομάδα και τους οπαδούς σε αυτό το διάστημα ήταν φοβερή και θα είμαι πάντα ευγνώμων.

Μαζί κατακτήσαμε τρόπαια για πρώτη φορά μετά από χρόνια και δημιουργήσαμε αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα. Οι φίλοι της Άρσεναλ θα παραμείνουν αιώνια στην καρδιά μου».