Quantcast

«Καίει» τον Περέιρα το φύλλο αγώνα του τελικού

Τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να διέρρευσε το θέμα με την αλλαγή ρόλων των τριών διαιτητών του τελικού του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ προσπάθησε να μάθει κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα πρόβλημα που δημιούργησε ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής, αφού δεν είχε ενημερώσει ούτε τις δύο ομάδες και δεν είχε γίνει η σχετική αλλαγή στο έγγραφο που δίνεται από την ΕΠΟ στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους.

Σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας φέρνει στην επιφάνεια το φύλλο αγώνα του τελικού, όπου φαίνεται πως η αλλαγή έγινε με μια μουτζούρα στο έγγραφο, όπου έχει σβηστεί το όνομα του Σίφνερ ως α’ βοηθού και έχει γραφτεί εκείνο του Μαρκ Μπορς!

Μάλιστα, στις παρατηρήσεις αναφέρεται πως «ο αρχικά ορισθέντας α’ βοηθός διαιτητή αντικαταστάθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα από τον ορισθέντα A VAR» και ακριβώς κάτω προσθέτει «ουδεμία άλλη παρατήρηση».

Σημαντικό, επίσης, είναι το γεγονός ότι οι παρατηρήσεις στο φύλλο αγώνα είναι γραμμένες στα ελληνικά, παρότι ο Τσβάιερ γνωρίζει μόνο γερμανικά και αγγλικά, κάτι που δείχνει πως υπήρχε και διερμηνέας.