Quantcast

«Καμπανάκι» από τη διοίκηση του Ολυμπιακού ενόψει Ατρομήτου

Η ισοπαλία του Ολυμπιακού στην Ξάνθη και η μέτρια εμφάνιση μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από την διοίκηση του συλλόγου που χτύπησε το «καμπανάκι» ενόψει Ατρομήτου (10/11, 17:15).

Το μήνυμα των ανθρώπων της ομάδας ήταν για άμεση επιστροφή στις νίκες, αλλά μετά την γκέλα στην Ξάνθη προτιμήθηκαν οι χαμηλοί τόνοι, λόγω του αγώνα που μεσολαβούσε με τη Μπάγερν Μονάχου στο Champions League.

«Πρέπει να πηγαίνουμε στο 100% σε κάθε παιχνίδι. Δεν ισχύει ότι ο τίτλος θα κριθεί στα πλέι οφ. Οι βαθμοί μεταφέρονται, πρωτάθλημα 36 αγωνιστικών είναι και κάθε απώλεια είναι πολύ σημαντική για να χαλαρώνουμε τώρα. Δεν μπορεί να πετάμε βαθμούς όπως στην Ξάνθη. Ξυπνάμε και τα δίνουμε όλα για το πρωτάθλημα», ήταν το μήνυμα της ερυθρόλευκης διοίκησης.

Στον Ολυμπιακό θέλουν η ομάδα να είναι διαρκώς σε εγρήγορση, καθώς οι δύο χαμένοι βαθμοί κόντρα στους Ακρίτες και η εικόνα των Πειραιωτών σε συνδυασμό με τις οριακές νίκες στο πρωτάθλημα θορύβησαν τη διοίκηση.

Εξάλλου, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν σταματούν να υπενθυμίζουν στους ποδοσφαιριστές ότι πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.