Quantcast

«Κάνει προσφυγή ο Κουλιμπαλί» - Κλείνει άμεσα εξτρέμ ο ΠΑΟ, το παλεύει ο Ζαχίντ

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, αλλά του οφείλονται δόσεις συμβολαίων και σύμφωνα με δημοσιεύματα στον σημερινό αθλητικό Τύπο, σκέφτεται να ακολουθήσει τη νομική οδό για να λάβει τα χρήματα.

Κλείνει άμεσα εξτρέμ ο Παναθηναϊκός, το παλεύει ο Ζαχίντ

Ο Παναθηναϊκός «τρέχει» για να ολοκληρώσει την υπόθεση του εξτρέμ και ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μεταγραφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει, είναι πιθανό να έρθει άμεσα στην Αθήνα για να περάσει τις εξετάσεις και να υπογράψει στο τριφύλλι.

Παρ’ όλα αυτά, η μεταγραφή που… έρχεται για τον Παναθηναϊκό δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του Γκάγιας Ζαχίντ. Ο Νορβηγός μέσος είναι μια ξεχωριστή περίπτωση για τους πράσινους, οι οποίοι όμως θέλουν να κάνουν δικό τους.

Ο Ζαχίντ, από την πλευρά του, θέλει να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό και κάνει προσπάθεια για να πείσει τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ να ολοκληρωθεί το deal με το τριφύλλι.

Οι Κύπριοι πιέζονται από τον Νορβηγό να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού, ενώ ο ίδιος είναι έτοιμος ακόμη και να δεχτεί μείωση στις αποδοχές του για να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός καλύπτει τις 300.000 ευρώ από το συμβόλαιο του παίκτη, αλλά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία θα χρειαστεί να πληρώσει κι ένα μέρος ο ΑΠΟΕΛ, το οποίο είναι περίπου 100.000 ευρώ.