Quantcast

«Καραδοκεί» για Πέλκα η Φενέρ - Φουλάρει για Ολιβέιρα και εξτρέμ ο Μπράνκο

Το ενδιαφέρον από την Τουρκία και συγκεκριμένα από τη Φενέρμπαχτσε μοιάζει «οικείο» στα αυτιά του Δημήτρη Πέλκα από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν και στο παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου η τούρκικη ομάδα προσπάθησε να κάνει το «μπαμ» με την απόκτησή του.

Μάλιστα, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είχε παραδεχθεί δημόσια πως η πρότασης της Φενέρ ήταν άκρως δελεαστική, δεδομένου πως η προσφορά της ήταν και τέσσερις φορές πάνω, όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε συζήτηση που είχε, ωστόσο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, πήραν από κοινού την απόφαση να συνεχίσουν μαζί, καθώς υπήρχε απόλυτη πίστη στο πρότζεκτ που στηνόταν με φόντο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο Πέλκας παραμένει στα υπόψιν της Φενέρμπαχτσε, με τους ιθύνοντες της ομάδας να παρακολουθούν τις εξελίξεις στον ελληνικό σύλλογο και φυσικά αν ο διεθνής άσος θα προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο του Βορρά που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, αν και για την ώρα δεν υπάρχει κάποια κινητικότητα επί του θέματος.

Στο μεταξύ, στην Πορτογαλία παραμένει ο Μάριο Μπράνκο, ο οποίος φέρεται να έχει επαφές με την Πόρτο για το θέμα της παραμονής του Σέρτζιο Ολιβέιρα που είναι «σύμμαχος» του σε αυτή την προσπάθεια.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ στη χώρα της Ιβηρικής για έναν εξτρέμ, ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιξε σε ένα από τα πρωταθλήματα της Ισπανίας ή της Πορτογαλίας και αν τελικά αποκτηθεί από τους Θεσσαλονικείς θα ανεβάσει αισθητά το επίπεδο της μεσοεπιθετική γραμμής της ομάδας.