Quantcast

Κλείνει Ρότσεστι ο Ολυμπιακός - Κοντά και στον Ριντ

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν λάβει την απόφαση να προχωρήσουν σε αλλαγές στο ρόστερ τόσο στην περιφέρεια όσο και στη γραμμή ψηλών, προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας και να παρουσιαστεί αυτή πιο ανταγωνιστική στη ΕuroLeague.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται πολύ κοντά στο να κάνουν δικό τους έναν παίκτη με εμπειρία από τα ευρωπαϊκά παρκέ, τον Τέιλορ Ρότσεστι!

Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη ΕuroLeague με τη Μπασκόνια το 2012, ενώ ακολούθησαν καλύτερες σεζόν με Σιένα, Νίζνι και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μάλιστα, ως παίκτης των Ρώσων το 2015 είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ.

Τελευταία του ευρωπαϊκή ομάδα ήταν ο Ερυθρός Αστέρας (2017-18), ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Κίνα με τους Tianjin Gold Lions, μετρώντας 33.5 πόντους και 9.1 ασίστ ανά ματς.

Δείτε τον αγωνιζόμενο:

Κοντά και στον Ριντ ο Ολυμπιακός!

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε και ο εκλεκτός για τη θέση του σέντερ στο πρόσωπο του Ουίλι Ριντ, τον οποίο αναμένεται να εντάξουν στο δυναμικό τους οι ερυθρόλευκοι!

Ο Αμερικανός βλέπει τον κόσμο από τα 211 εκατοστά και δεν κατάφερε να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Πέρυσι αγωνίστηκε στη θυγατρική ομάδα των Τζαζ, τους Salt Lake City Stars, έχοντας 20.1 πόντους και 11.2 ριμπάουντ σε 21 παιχνίδια συνολικά.

Στην αρχή του 2019, ωστόσο, τραυματίστηκε στον ώμο, αποδεσμεύτηκε κι έκτοτε δεν βρήκε συμβόλαιο. Το φετινό καλοκαίρι αγωνίστηκε με τους Τζαζ στο Summer League, αλλά δεν κατάφερε να τους πείσει.

Παρ’ όλα αυτά , το όνομά του ήταν στη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του ΝτεΜάρκους Κάζινς στους Λέικερς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Πρόκειται για παίκτη που πληροί τις προϋποθέσεις του Κεμζούρα, αφού είναι εκρηκτικός ψηλός, παίζει με πλάτη και με πρόσωπο στο καλάθι, έχει έφεση στο ριμπάουντ και τρέχει εξαιρετικά το παρκέ, στοιχεία που έψαχνε εδώ και καιρό ο Ολυμπιακός για το back up του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Δείτε εν δράσει τον Ριντ: