Κούδας: Θα πάρει τρεις ποδοσφαιριστές επιπέδου Champions League ο ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Κούδας προανήγγειλε τρεις μεταγραφές υψηλού επιπέδου στον ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να αναφερθεί σε ονόματα.

 
 

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό:

Για την πρόσφατη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές: «Ήταν τραυματική εμπειρία μένα η συμμετοχή στις εκλογές, από τη στιγμή που δεν βγήκε ο συνδυασμός του Γιώργου Ορφανού, όπου δέχθηκα να συμμετάσχω μετά από παρότρυνση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ήθελε να υπάρχει ένας άνθρωπος του ΠΑΟΚ μέσα στην παράταξη που θα διοικούσε τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Είπα “όχι” στον ΣΥΡΙΖΑ και από τη στιγμή που έδωσα τον λόγο μου στον “μεγάλο”, έπρεπε να πάω με τον Ορφανό, με τον οποίο γνωρίζομαι πολλά χρόνια, από νεαρός, ξέρει τα “θέλω” μου και παίζαμε και μικροί στο Νταμάρι… Είχα πει στον Ορφανό και σε όλους, ότι για να πετύχουμε στον Δήμο, πρέπει να φτιάξουμε την εθνική Θεσσαλονίκης και έτσι πρέπει να γίνει τώρα». 

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ πάντα είναι στο μυαλό μου και δεν πρέπει να μεθύσουμε από την γιορτή και την κατάκτηση του νταμπλ. Το τμήμα σκάουτινγκ κάνει πολύ καλή δουλειά, εδώ και 4 μήνες και με τη δουλειά τους έχουν έτοιμες λύσεις. Υπάρχουν οι παίκτες που θα έρθουν, είναι και ελεύθεροι, αλλά και με συμβόλαια, ο ΠΑΟΚ θα πάρει τρεις παίκτες ευρωπαϊκού επιπέδου, που να μπορούν να μπουν απευθείας στην ενδεκάδα. Παίκτες επιπέδου Champions League. Τώρα ψάχνουμε για ένα μεγάλο παίκτη στο κέντρο, όπου θα μας λείψει ο Μαουρίσιο. Υπάρχουν καλοί ελεύθεροι παίκτες, τουλάχιστον και καλές τιμές, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει πλέον συγκεκριμένους στόχους, αλλά αυτά τα ξέρουν καλύτερα ο προπονητής και ο τιμ μάνατζερ. Αυτοί τα χειρίζονται». 

Για την απώλεια του Βιεϊρίνια που θα χάσει τη μισή νέα σεζόν λόγω τραυματισμού: «Η απώλεια του Βιεϊρίνια θα είναι σημαντική, γιατί τα αποδυτήρια με τον Αντελίνο ήταν… εκκλησία. Είναι μεγάλου ποδοσφαιρικού βεληνεκούς ο Βιεϊρίνια και το έχει αποδείξει αυτό, ενώ μετέφερε εμπράκτως αυτή την προσωπικότητά του και μέσα στην ομάδα. Δεν ξέρω εάν αποκτηθεί παίκτης για τη θέση του, ενδεχομένως ναι, αλλά θα πρέπει να δοθούν και κάποιες ευκαιρίες στον Γιαννούλη επιτέλους. Πήγε στον Ατρόμητο, όπου έπαιξε πολύ καλά, ήρθε στον ΠΑΟΚ, είναι νέος, ας του δοθεί η ευκαιρία να αποδείξει ποιος είναι. Άλλωστε χρειάζεται και μια ανανέωση, 32 ο ένας, 33 ο άλλος, ας υπάρχουν και εναλλακτικές με πιο νέους σε ηλικία, παίκτες». 

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Μπορώ να σας πω ότι χαίρομαι να βλέπω αυτόν τον ΠΑΟΚ να παίζει μπάλα, υπάρχει θετική αύρα μέσα στην ομάδα και μέσα στο γήπεδο βγαίνει όλο το πάθος των παικτών. Ο κόσμος θα είναι κοντά στην ομάδα με εισιτήρια διαρκείας, διψάει για μπάλα και περιμένουμε όλοι πότε θα αρχίσουν τα φιλικά και οι μάχες της Ευρώπης». 

Για τη Νέα Τούμπα: «Τα χαρτιά για την Τούμπα δεν τα υπέγραψαν τα μέλη της Κυβέρνησης, άρα θα παίξουμε άλλη μια χρονιά στην Τούμπα και από του χρόνου ίσως να μετακομίσουμε στο Καυτανζόγλειο…».