Quantcast

Κρίσιμες αναμετρήσεις σε Λιβαδειά και Τρίπολη, ενδιαφέρον ματς στο ΟΑΚΑ - Οι πιθανές ενδεκάδες των τριών «μεγάλων»

Έχοντας αποτύχει να πάρουν αυτό που ήθελαν στο Κύπελλο, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα για το 2019 κόντρα σε Ξάνθη, Λεβαδειακό και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (17:15)

Με το παιχνίδι ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ολυμπιακό ανοίγει η αυλαία για το δεύτερο… πιάτο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Βοιωτοί γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά θέλουν να δείξουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο για το καλύτερο δυνατό. Ο Σανίνο συμπεριέλαβε στην αποστολή τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, δηλαδή τον Ανγκουά και τον Ρουμάνο τερματοφύλακα Μπαλαούρου. Εκτός έμεινε το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα, ο Γεωργιανός αμυντικός Ρεκβιασβίλι.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός θέλει να παρουσιαστεί σοβαρός για να φτάσει στο «διπλό» που θα τον διατηρήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους 19 που θα ταξιδέψουν μέχρι τη Βοιωτία και ανάμεσά τους δεν βρίσκεται τόσο το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Σολδάνο, όσο και ο Καμαρά. Επίσης, εκτός έμειναν οι Τσιμίκας και Μιράντα. Αντίθετα, στην αποστολή των ερυθρόλευκων επιστρέφουν οι Ομάρ, Λάζαρος και Ποντένσε.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς και Κούτρη. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκης, με τον Φορτούνη να παίζει ως «δεκάρι». Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται οι Ποντένσε και Ναουέλ, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Χασάν.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Μπαλαούρου, Κρνετά, Ανγκούα, Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Ζορντάο, Καραχάλιος, Χατζηλάμπρος, Ιωαννίδης, Παντελιάδης, Γιακουμάκης, Στανόγεβιτς, Νανγκίς, Λιάγκας, Βιντέγκερ, Σαβαντογκό, Όμο.

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Κούτρης, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Λάζαρος, Γκιγιέρμε, Μασούρας, Ναουέλ, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ (19:00)

Παναθηναϊκός και Ξάνθη διασταυρώνουν τα… ξίφη τους στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι πράσινοι μετά τη νίκη με 1-0 επί του Ατρομήτου, θέλουν να συνεχίσουν με τρίποντο στη διοργάνωση για να παραμείνουν μέσα στην πρώτη πεντάδα. Στην αποστολή βρίσκεται και πάλι ο Μακέντα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όχι όμως και ο Καμπετσής. Εκτός βρίσκεται και ο τιμωρημένος Κουρμπέλης, ενώ η έκπληξη αφορά στην παρουσία, για πρώτη φορά μετά από απουσία 10 μηνών, του Άλτμαν σε αυτήν.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, όλα δείχνουν πως θα επανέλθει η τετράδα στην άμυνα, με τον Μαυρομμάτη παρτενέρ του Κολοβέτσιου και τους Ινσούα και Γιόχανσον στο αριστερό και δεξί άκρο άμυνας αντίστοιχα. Κάτσε και Δώνης θα είναι τα κεντρικά χαφ, με τους Χατζηθεοδωρίδη, Μπουζούκη και Χατζηγιοβάννη μπροστά τους. Όσο για την κορυφή της επίθεσης, ο Μακέντα είναι στην αποστολή, αλλά επειδή έχασε αρκετές προπονήσεις, είναι ερωτηματικό αν θα ξεκινήσει στο ματς ή θα προτιμηθεί ο Βέργος και ο Ιταλός θα περάσει στη διάρκεια του ματς σαν αλλαγή.

Η Ξάνθη πάλι, θέλει να δείξει ένα καλό πρόσωπο για να μπορέσει να φανεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Εκτός έμεινε ο Γέντρισεκ, όπως και οι τραυματίες Ντε Λούκας, Φασίδης, αλλά και ο τιμωρημένος Καμαρά.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος και Μακέντα.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Σιλλά, Κασάδο, Λισγάρας, Θυμιάνης, Αλμέιδα, Χατζητερζόγλου, Μελιόπουλος, Κοβάσεβιτς, Τζουρίτσκοβιτς, Καντά, Μπαριέντος, Μελισσόπουλος, Κάστρο, Μπρίτο, Σαρπόνγκ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ (19:30)

Ο Αστέρας φιλοξενεί στην Τρίπολη τον ΠΑΟΚ στο πιο ενδιαφέρον ματς της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Αρκάδες γνωρίζουν πως έχουν μπροστά τους έναν απαιτητικό αγώνα, ωστόσο θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί. Ο Παράσχος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τόνσο, ο οποίος παίρνει μεταγραφή για τον Άρη. Αντίθετα, έτοιμος είναι ο Καλτσάς καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Όσον αφορά τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, θέλει να συνεχίσει με μία ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας ένα καλό πρόσωπο παράλληλα. Ο Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τον Κάνιας, αφού ο Ισπανός χαφ δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο ισχίο, καθώς επίσης και τους Μαλεζά, Κίτσιου και Χατσερίντι.

Ο παίκτης που θα κληθεί σε πρώτη φάση να καλύψει το κενό του Πρίγιοβιτς είναι ο Ακπόμ. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι οι Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Ζαμπά, Πέλκας και Λημνιός.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ματρικάρντι, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Μαρτίνεθ, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Ιγλέσιας, Μουνάφο, Μπελόκ, Ρόλε, Τσιλιανίδης, Φερνάντεθ, Καλτσάς, Μανιάς, Δουβίκας.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Μαουρίσιο, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Λημνιός, Καρέλης, Ακπόμ.