Quantcast

Κρίσιμος μήνας για την άδεια στον Παναθηναϊκό

Ο τρέχων μήνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να εξασφαλίσει την άδεια για το νέο πρωτάθλημα και να αποφύγει κυρώσεις ή περιορισμούς στις μεταγραφές.

Η προσπάθεια εστιάζεται στη διευθέτηση των οφειλών, με κυριότερες τρεις υποθέσεις. Πρόκειται για αυτές των Αντρέα Στραματσόνι, Λαουτάρο Ρινάλντι και Έκι Γκονζάλες που διεκδικούν περίπου 1,8 εκατ. ευρώ.

Πιο ζόρικες είναι οι υποθέσεις των δύο πρώτων. Ο Ιταλός τεχνικός εμφανίζεται διαλλακτικός, συναίνεσε στην αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής του για τις 4 Μαρτίου, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για τις 585.000 ευρώ που ζητάει.

Ο Αργεντινός επιθετικός, από την πλευρά του, έχει κάνει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση που του επιδίκαζε 530.000 ευρώ και αξιώνει 620.000, ενώ δείχνει για την ώρα αμετακίνητος από τις απαιτήσεις του σε όσες προσπάθειες έχουν γίνει για να βρεθεί συμβιβαστική λύση.

Όσον αφορά τον συμπατριώτη του παλαίμαχο επιτελικό μέσο, φαίνεται πως τα έχει βρει κατ’ αρχήν με τους πράσινους για τις περίπου 600.000 ευρώ που του οφείλονται.

Η διοίκηση της ΠΑΕ «τρέχει», λοιπόν, όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις, προκειμένου να παρουσιάσει έναν πλήρη φάκελο στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και να εξασφαλίσει την άδεια και εκφράζεται η αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα.