Quantcast

Κρούσμα κορωνοϊού στη Βαλένθια

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ένας ποδοσφαιριστής της Βαλένθια, στους ελέγχους που έγιναν μετά την κυριακάτικη (24/1) αναμέτρηση της La Liga με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη.

Ο εν λόγω παίκτης, το όνομά του οποίου δεν έχει γνωστοποιηθεί, βρέθηκε αρχικά θετικός σε τεστ αντιγόνου (rapid test) και εν συνεχεία το αποτέλεσμα επιβεβαιώθηκε και με μοριακό έλεγχο. Έχει μπει σε καραντίνα και θα παραμείνει εκτός προπονήσεων και αγώνων, μέχρι να δώσει αρνητικό αποτέλεσμα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικός επιτελείο και το προσωπικό των «νυχτερίδων» υποβλήθηκαν χθες (25/1) σε νέους ελέγχους, χωρίς να προκύψει άλλο κρούσμα, κι έτσι συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία για το αυριανό (27/1) παιχνίδι κυπέλλου με τη Σεβίλη.

Ο Χάβι Γκράθια δεν θα έχει στη διάθεσή του τον μακροχρόνια τραυματία Σίλεσεν, τους Ντιακαμπί και Κορέια που αποχώρησαν τραυματίες από την αναμέτρηση με την Ατλέτικο (ο δεύτερος τραυματίστηκε κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα), καθώς και τον Μανγκαλά που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση.