Quantcast

Ξανά στην Ελλάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Πού θα κάνει διακοπές

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε την Μεσσηνία για να κάνει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών.

Λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του Nations League με την Πορτογαλία, ο CR7 έφθασε σήμερα μετά τις 5 το απόγευμα με ιδιωτική πτήση από το Μιλάνο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας και από εκεί με ελικόπτερο κατευθύνθηκε στην Costa Navarino.

Και όλα αυτά ένα χρόνο από την προηγούμενη επίσκεψη του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού αστέρα στη Μεσσηνία, που είχε συνδυαστεί τότε με την υπογραφή του αυτοκρατορικού του συμβολαίου με την Γιουβέντους.

Είχε μάλιστα φθάσει πέρυσι στη Μεσσηνία ο μεγαλομέτοχος της "Μεγάλης Κυρίας" και εκ των ιδιοκτητών της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας Fiat, Αντρέα Ανιέλι μαζί με συνεργάτες του για να αποσπάσουν την πολυπόθητη υπογραφή του Πορτογάλου άσου.

Ο Κριστιάνο μάλιστα μοιράστηκε με τα εκατομμύρια ακολούθων του στο Instagram φωτογραφία με την σύντροφό Georgina Rodriguez και τα παιδιά του λίγο πριν αναχωρήσουν για την μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Παράλληλα από τις αρχές της εβδομάδας στην Μεσσηνία και στην Costa Navarino βρίσκεται για μία ακόμα φορά και ο Γερμανός πρώην συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρος.

Δείτε τις φωτογραφίες: