Ξανθόπουλος: Να καταργηθούν οι μικροί τελικοί της Basket League

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος μίλησε μετά το ματς της ΑΕΚ με το Περιστέρι και τόνισε πως η σειρά τον μικρών τελικών της Basket League πρέπει να σταματήσει.

"Ήταν η βραδιά μου μάλλον. Σπάνια να βάλω τόσα σουτ. Είναι αλήθεια ότι αυτά τα παιχνίδια δεν είναι τόσο σημαντικά καθώς δεν θα αλλάξει κάτι η έκβαση τους. Παρ' όλα αυτά θέλαμε να κερδίσουμε για εμάς, για όσους ήρθαν στο γήπεδο και για όσους μας έβλεπαν από την τηλεόραση. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από τη σεζόν. Καταφέραμε να κερδίσουμε μόνο ένα τρόπαιο που στη ουσία προήλθε από την περσινή προσπάθεια.

Αυτό που θέλω να τονίσω και το έχουμε συζητήσει και με όλα τα παιδιά αλλά και άλλες ομάδες  είναι ότι κάτι πρέπει να αλλάξει με αυτά τα παιχνίδια. Είναι επικίνδυνα για τους παίκτες. Δεν υπάρχει έξτρα κίνητρο. Έχω παίξει σε μικρό τελικό που δίνει θέση στην Ευρωλίγκα και ξέρω πόσο διαφορετικά είναι. Είδατε τι έγινε στην Ευρωλίγκα που οι παίκτες ζήτησαν να μην γίνει ο μικρός Τελικός. Πρέπει οι υπεύθυνοι να δουν το ζήτημα και να αλλάξει κάτι", ανέφερε.