Quantcast

«Λαβωμένη», αλλά με… τρέλα και 3-4-3 για νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κοντράρεται απόψε (20:30) με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Super League 1 και θέλει τη νίκη με.. τρέλα και ψυχή για να βρεθεί σε κοντινή απόσταση από την πρώτη θέση.

Οι κιτρινόμαυροι, που προέρχονται από τον ήττα από τον Ατρόμητο, θέλουν να «σπάσουν» και το αρνητικό σερί απέναντι στους ασπρόμαυρους στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, καθώς μετρούν τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, αλλά και τους δύο χαμένους τελικούς Κυπέλλου.

Ο Μάσιμο Καρέρα, όμως, γνωρίζει ότι δεν θα είναι εύκολη η αναμέτρηση για πολλούς λόγους και ειδικά από τη στιγμή που αντιμετωπίζει το ένα πρόβλημα τραυματισμού μετά το άλλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός πλάνων του Ιταλού τεχνικού είναι ο τιμωρημένος Μάνταλος και οι τραυματίες Μπακάκης, Ινσούα, Σιμόες, Σιμάνσκι, Γκαρσία, όπως και ο ανέτοιμος Γαλανόπουλος, ενώ ο Λόπες μπήκε μεν στην αποστολή, αλλά είναι αμφίβολο αν θα ξεκινήσει.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, φαίνεται να καταλήγει σε 3-4-3 με τον Τσιντώτα στο τέρμα, τους Τσιγκρίνσκι, Χνιντ και Νεντελτσιάρου στόπερ, Βασιλαντωνόπουλο και Λόπες ως μπακ-χαφ.

Αν ο Πορτογάλος δεν κριθεί έτοιμος, ο Βασιλαντωνόπουλος θα πάει αριστερά και ο Παουλίνιο θα παίξει δεξιά.

Στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Σάκχοφ (θα τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην ομάδα του) και Κρίστιτσιτς, με την τριπλέτα στην επίθεση να αποτελείται από του Λιβάγια, Τάνκοβιτς και Ανσαριφάρντ.

Τη θέση του Τάνκοβιτς διεκδικεί και ο Μαχαίρας, ενώ αυτή του Ανσαριφάρντ ο Ολιβέιρα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.