Quantcast

«Λεπτομέρειες για Σεμέδο και Μπρούνο στον Ολυμπιακό»

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ετοιμάζεται να ανακοινώσει σύντομα ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες κινήθηκαν με αστραπιαίες ενέργειες και πλέον είναι πολύ κοντά στην απόκτηση των Ρούμπεν Σεμέδο και Φελίπε Μπρούνο, σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου!

Όσον αφορά τον Πορτογάλο αμυντικό, αποτελεί προσωπική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ και ο Φρανσουά Μοντέστο άναψε για εκείνον το «πράσινο φως» στη διοίκηση του συλλόγου, η οποία ήρθε άμεσα σε επαφή με τη Βιγιαρεάλ, όπου ανήκει ο 25χρονος στόπερ που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή ως δανεικός στη Ρίο Άβε.

Οι πολύ καλές σχέσεις της ερυθρόλευκης ΠΑΕ με τους Ισπανούς βοηθούν στις διαπραγματεύσεις, ενώ ο παίκτης είχε επαφή με τον Μαρτίνς που του εξήγησε πόσο πολύ τον θέλει και πως τον έχει ψηλά στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

Εκείνο που πρέπει να ξεκαθαρίσει είναι ο τρόπος που θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σεμέδο, αν δηλαδή θα παραχωρηθεί ως δανεικός ή θα πάρει ένα ποσοστό σε μορφή συνιδιοκτησίας ο Ολυμπιακός.

Την ίδια στιγμή, φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου και η μεταγραφή του Μπρούνο. Οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να τον αποκτήσουν και έχουν έρθει σε επαφή τόσο με τη Λασκ Λιντς όσο και με την πλευρά του βιρτουόζου μεσοεπιθετικού που ξεχώρισε τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο ως ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου.