Μαντσίνι: Μακάρι να τελειώσει τώρα η σεζόν

Λίγο... ανατρεπτική, σε σχέση με το πώς βλέπει η υπόλοιπη ποδοσφαιρική Ιταλία την προοπτική επανεκκίνησης της Serie A, ήταν η άποψη του ομοσπονδιακού προπονητή της «σκουάντρα ατζούρα», Ρομπέρτο Μαντσίνι. 

«Μου φαίνεται πως ήδη υπάρχει μεγάλο... χάος. Ως προπονητής της Εθνικής ομάδας, ευελπιστώ να ολοκληρώσουν τη σεζόν τώρα, για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε ξανά από την αρχή με ηρεμία...».

Μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων από τις αρχές Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι ομάδες σκοπεύουν να επανεκκινήσουν τη Λίγκα μέσα στον Ιούνιο, την ώρα που η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, έχει ξεκαθαρίσει πως θα έχει «ανοικτές» ημερομηνίες για τη Serie A έως τις 20 Αυγούστου και το νέο πρωτάθλημα για την περίοδο 2020/21, θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο. 

Κάτι με το οποίο δεν συμφωνεί ο Μαντσίνι: «Τα παιχνίδια θα διαδέχονται το ένα το άλλο πάρα πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω αν οι παίκτες θα είναι ακόμα σε καλή κατάσταση στο τέλος της επόμενης σεζόν», συμπλήρωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, έχοντας στο μυαλό του προφανώς και την τελική φάση του Euro, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2021.