Quantcast

Μαρτίνς: Απέδωσε το σύστημα με τους δύο φορ - Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί Απόλλωνα τόνισε ότι ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο ενώ έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στην απόδοση του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Πορτογάλος τεχνικός:

«Όπως έχουμε ξαναπεί έχουμε πολλούς παίκτες που δεν έχουν ρυθμό. Παίξαμε με 6-7 παίκτες καινούργιους. Κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να παίξουν καλά και κάποιοι όχι. Μάλιστα υπήρχαν παίκτες που έχουν ρυθμό αλλά δεν έπαιξαν καλά σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί.

Στο δεύτερο κάναμε πολλές αλλαγές και επιμείναμε. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα αλλά ευτυχώς βρήκαμε τα γκολ και κερδίσαμε. 

Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν επιτυχημένες οι προσπάθειες να ανοίξουμε την άμυνα του αντιπάλου. Στο δεύτερο ημίχρονο πίεσαμε την άμυνα του αντιπάλου και μπορέσαμε να βάλουμε 2 γκολ και θα μπορούσαμε να βάλουμε άλλα δύο. Σίγουρα το σύστημα με τους δύο επιθετικούς βοήθησε. 

Ο Ντρέγκερ πήγε καλά. Ο Βινάγκρε μπορεί να δείξει περισσότερα από αυτά που έδειξε σήμερα. Έπρεπε να κάνουμε αλλαγές και να ξεκουράσουμε τους παίκτες. Πλησιάζει το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι και έπρεπε να γίνουν οι αλλαγές. Το είχαμε μελετήσει και το γνωρίζαμε.

Δεν είναι μόνο ο Πέπε, είναι όλοι οι παίκτες. Όλοι οι παίκτες είναι ισάξιοι και είναι πάντα μέσα στις επιλογές μας για να δώσουν τη λύση»