Quantcast

Μαρτίνς: Ελπίζουμε με τον Άρη να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και οι διαιτητές να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων

Δηλώσεις για το αυριανό (28/11) εκτός έδρας ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έκανε σήμερα στη Nova ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ευχήθηκε οι διαιτητές να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων του αγώνα και βέβαια να γίνει ένα καλό παιχνίδι.

Ο Πορτογάλος προπονητής, σε ερώτηση για το αμυντικό σύστημα που θα εφαρμόσει στο μέλλον, με αφορμή τους πέντε παίκτες στην άμυνα στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι, είπε: «Θα μπορούσαμε να το ξανακάνουμε, αυτό το σύστημα χρησιμοποιήθηκε γιατί το απαιτούσαν οι συνθήκες, λόγω των απουσιών και των χαρακτηριστικών του αντιπάλου. Αυτή τη στιγμή πρέπει να προετοιμάσουμε το ματς με τον Άρη, αυτό με τη Σίτι ανήκει στο παρελθόν. Μετά θα βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια τι σύστημα θα χρησιμοποιούμε».

Και αυτό αφού όπως τόνισε: «Συνεχίζουμε με πολύ περισσότερες λύσεις, έχουμε την επιστροφή του Ελ Αραμπί, του Χολέμπας, του Κάιπερς, του Λοβέρα...».

Για τον Βρουσάι που αγωνίστηκε με τη Σίτι, ο Μαρτίνς δήλωσε ικανοποιημένος: «Ο Μάριος είχε πάρα πολύ παρουσία, ήταν ευχάριστη η απόδοσή του. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Το ματς αυτό ήταν  μια πρώτη ευκαιρία για κάποια παιδιά να μας δείξουν τι μπορούν να κάνουν».

Όσο για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, τον Άρη, επεσήμανε: «Είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, ένας σημαντικός αντίπαλος που κρύβει κινδύνους. Έχουν πολύ καλούς παίκτες και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί».

Για τα συνεχόμενα ταξίδια με τα διαδοχικά ματς εκτός έδρας και την κούραση των παικτών δήλωσε: «Έτσι είναι η κατάσταση, όταν είσαι Ολυμπιακός και έχεις να παίξει στις καλύτερες διοργανώσεις. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος, που είναι ο μεγαλύτερος στόχος μας και μετά το Champions League. Έχουμε ψηλούς στόχους, μεγάλες προσδοκίες και δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ταξίδια ως δικαιολογίες. Υπάρχει κούραση, αλλά πρέπει όλα αυτά να τα ξεπεράσουμε για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στον Άρη».

Και κατέληξε: «Ελπίζουμε να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και οι διαιτητές να σταθούν στο ύψος των απαιτήσεων».