Quantcast

Μαρτίνς: Ζήσαμε μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά με τον Ολυμπιακό - Το ρεπορτάζ μετά τη νίκη πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσέ - ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε έτοιμος να πάει ένα βήμα πιο πάνω από εκεί που ήδη έχει φτάσει με τον Ολυμπιακό, μετά τη νίκη επί της Φενέρ και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το αν έκριναν οι αλλαγές το ματς: «Φυσικά, επηρέασαν οι αλλαγές την έκβαση του αγώνα. Παίζαμε απέναντι σε έναν πολύ καλά οργανωμένα αντίπαλο. Ξέραμε ότι θα μας δυσκολέψει. Ο Ολυμπιακός μπήκε μουδιασμένος, αγχωμένος. Αυτό φάνηκε και από τον κόσμο, ήταν κάτι που μεταδόθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο ήρεμοι και με ξεκάθαρη σκέψη. Πιέσαμε πολύ περισσότερο, δεν βγήκε καθόλου από το 50μ. η Φενέρ. Το πιστεύαμε πολύ, είχαμε αυτοπεποίθηση και με ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου ζήσαμε μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά με τον Ολυμπιακό».

Για το αν φοβήθηκε μη γίνει η ζημιά όπως με την Άιντραχτ: «Στο ματς με την Άιντραχτ δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ήμασταν ανώτεροι και δεν περίμενε κανείς την ήττα. Σήμερα ήταν διαφορετικά. Σκοράραμε στο τέλος, αλλά ήμασταν πιο ήρεμοι και οργανωμένοι. Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή φάση. Έχουμε καταπληκτικό σύνολο παικτών για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Είμαστε ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει ομάδες με ανωτερότητα και αυτό φαίνεται».

Για το αν βλέπει έναν προημιτελικό στην Ευρώπη: «Θα παλέψουμε για να πάμε ακόμα πιο μακριά. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Ο στόχος μας ως τώρα έχει επιτευχθεί, να προκριθούμε. Θα προσπαθήσουμε και για την πρωτιά στον όμιλο. Αυτό που θέλουμε είναι να ξεπεράσουμε το περσινό και έχουμε φιλοδοξίες για να πάμε ακόμα πιο μακριά».

Για το αν είναι η ομάδα του στην καλύτερή της φάση μετά τις τελευταίες νίκες: «Περάσαμε από κακές φάσεις, αλλά τώρα είμαστε καλά. Είμαστε ήρεμοι και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους με ποιότητα. Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα».

Τικίνιο: «Όλοι πιστεύαμε στη νίκη»

Ο «χρυσός» σκόρερ του Ολυμπιακού, Τικίνιο, μετά τη νίκη με 1-0 επί της Φενέρ τόνισε πως όλοι πίστευαν στη νίκη και ότι πάντα θέλει να βοηθάει την ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βραζιλιάνος στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένος και πίστευα πως μπορούσα να προσφέρω στην ομάδα, ήμουν σίγουρος ότι θα βοηθούσα αλλά σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί, παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη σήμερα. Είχαμε δουλέψει αρκετά, όλοι πιστεύαμε στη νίκη, αν χάναμε το παιχνίδι θα ήταν άδικο, όμως πλέον κοιτάμε την Κυριακή.

Για την ήττα για την Άιντραχτ και το γκολ που πέτυχε: «Δεν είναι όλα τα παιχνίδια ίδια, εκείνο το χάσαμε το τελευταίο λεπτό, σήμερα κερδίσαμε και αποζημιωθήκαμε για την ήττα μας με την Άιντραχτ. 

Το αφιερώνο στον εαυτό μου είμαι πολύ συγκεντρωμένος και δουλεύω αρκετά, το πίστευα και για αυτό το αφιερώνω σε εμένα».

Ρέαμπτσιουκ: «Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε»

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, μετά τη νίκη 1-0 επί της Φενέρ τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μολδαβός μπακ του Ολυμπιακού στην Cosmote TV:

«Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό το πιστεύαμε και τα καταφέραμε. Τα έχουμε πάει καλά, πετύχαμε την πρόκριση και πλέον ψάχνουμε και την πρώτη θέση. 

Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε αυτή είναι η νοοτροπία του συλλόγου και τα καταφέρνουμε. Εγώ παίζω καλά, πάνε καλά τα παιχνίδια μου αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω, ώστε να βελτιωθώ περισσότερο και να βοηθάω την ομάδα».

Σισέ: «Δείχνουμε πως είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος»

Για την πίστη που έδειξε ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος του ματς μίλησε ο Σισέ.

«Δείχνουμε πως είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος», είπε μετά την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού με 1-0 επί της Φενέρμπαχτσε ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Παπ Αμπού Σισέ.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, το χρειαζόμασταν για εμάς και για τη συνέχεια στην Ευρώπη, είχαμε τον κόσμο στον πλευρό μας και τους κάναμε χαρούμενους», είπε χαρακτηριστικά ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων».

«Δείχνουμε πως έχουμε δύναμη, παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό, πιστεύουμε στον εαυτό μας και δείχνουμε πως είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος με το πώς παλεύουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο» πρόσθεσε ο Σισέ.

Λαλά: «Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και πήραμε τη νίκη»

O Ολυμπιακός πήρε μια τεράστια νίκη κόντρα στη Φενέρμπαχτσε επικρατώντας με σκορ 1-0 χάρη στο τέρμα του Τικίνιο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ο Κένι Λαλά στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι άξιζαν τη νίκη καθώς πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό, ενώ αναφέρθηκε και στη βοήθεια που έδωσε ο κόσμος στο γήπεδο.

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη, το αξίζαμε, παίξαμε με τον κόσμο στο πλευρό μας, παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό τα καταφέραμε και όλοι είναι πολύ χαρούμενοι».

Τα πανηγύρια των παικτών του Ολυμπιακού στο φινάλε

«Ένα» με τους οπαδούς έγιναν στον Ολυμπιακό μετά τη λήξη του αγώνα τους με τη Φενέρμπαχτσε. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 χάρη στο γκολ του Τικίνιο λίγο πριν το φινάλε και μετά το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι πανηγύρισαν μαζί με την εξέδρα τη μεγάλη τους νίκη.

...

 
Remaining Time-0:00
Fullscreen
Mute

....

...