Quantcast

Ματσάρα στο β' ημίχρονο και ισοπαλία 2-2 στο Περιστέρι...

Οι Ατρόμητος και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 στο Περιστέρι, σ’ ένα σπουδαίο ματς στο β΄μέρος με ανατροπή και τέσσερα γκολ.

Η διακοπή φάνηκε να έχει επηρεάσει τις δύο ομάδες αφού ο ρυθμός στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν καλός. Ο Ατρόμητος και ο Παναιτωλικός εγκλωβίστηκαν σε παιχνίδι κέντρου με αρκετά λάθη που δεν επέτρεπαν να βγουν ιδανικές προϋποθέσεις στις δύο εστίες.

Ο Ατρόμητος μετά το 30΄ ανέβασε στροφές, πήρε τα ηνία του αγώνα και είχε 2-3 πολύ καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις φαρμακερές του αντεπιθέσεις και είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Γουίλιαν, που αστόχησε από πλεονεκτική θέση πριν οι δύο ομάδες πάνε με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος ήταν σαφώς πιο ενδιαφέρον από το πρώτο, αφού ο Ατρόμητος έφτασε γρήγορα στο γκολ (50') με τον Ενσικουλού να σκοράρει με πλασέ από την καρδιά της περιοχής. 

Η εξέλιξη αυτή «άναψε» το παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να γίνονται πιο απειλητικοί και τους γηπεδούχους να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να το «καθαρίσουν».

Σε μία από αυτές, στο 68'  ο Μάντσον έχασε μοναδική ευκαιρία να τελειώσει το ματς για τον Ατρόμητο, ο οποίος στη συνέχεια το πλήρωσε αφού ο Παναιτωλικός έφτασε στην ισοφάριση με τον Μανά στο επόμενο λεπτό μετά από πάσα πάρε - βάλε του Μαρινάκη.

Και σα να μην έφτανε αυτό οι Περιστεριώτες πλήρωσαν την επιπολαιότητά τους στην άμυνα καθώς ο Μανά ξαναχτύπησε σε μια αντεπίθεση στο 77' για να κάνει το 1-2 εκτελώντας τον Μέγιερι.

Ο Ατρόμητος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και η αλλαγή του Κάναντι, ο Μούγιακιτς έφερε ξανά το ματς στο ίσα στο 83' μετά την ασταθή απόκρουση του Κυριακίδη στο σουτ του Κουλούρη..

Οι Περιστεριώτες στις καθυστερήσεις πίεσαν και θα μπορούσαν να «κλέψουν» το ματς με τον Κυριακίδη να σταματάει με εξαιρετική επέμβαση τον Κιβρακίδη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Μπουσουλάντζιτς, Χατζηισαΐας (80’ Ούμπιδες), Μάντσον, Μπρούνο (78’ Κωτσόπουλος), Ενσικουλού (78’ Μούγιακιτς), Κουλούρης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Άργκους (88’ Αμαράλ), Μαλής, Λιάβας, Λουσέρο, Γουίλιαν (93’ Γκούγκα), Μανά, Μάζουρεκ (85’ Μιχάι), Μοράρ.