Quantcast

Με φουλ επίθεση για το «διπλό» στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει απόψε (19:30) ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη για τη 14η αγωνιστική της Super League 1.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τους «32» του Europa League την περασμένη Τετάρτη με τη νίκη τους απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και πλέον στρέφουν το ενδιαφέρον τους αποκλειστικά στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, που άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τους Αρκάδες τους Μεριά, Λοβέρα, Σισέ, Μάρκοβιτς, Βαλμπουενά, Φορτούνη και Χριστοδουλόπουλο, θα επαναφέρει το 4-4-2, αφήνοντας τον Μπουχαλάκη στον πάγκο.

Ο Σα αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα ερυθρόλευκα γκολποστ, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Αβραάμ και Τσιμίκα (ή Κούτρη).

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Γκιγιέρμε-Καμαρά, με τον Ποντένσε και τον Μασούρα να παίζουν στις πτέρυγες της επίθεσης και τον Σουντανί στο πλάι του Ελ Αραμπί.

Από την άλλη, ο προπονητής του Αστέρα Μίλαν Ράσταβατς είδε τον Σουάρεθ να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του και να τίθεται στη διάθεσή του, αλλά δεν μπορεί να υπολογίζει στους  Σίτο, Ριέρα, Βλάχο και Αντζουλά.

Οι Αρκάδες, παρά τις δυσκολίες της αναμέτρησης, επιθυμούν να παρουσιάσουν ένα δυνατό σύνολο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι αποστολές των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ,  Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Ματρικάρντι,  Καπίγια, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Δουβίκας, Λουίς Φερνάντεθ,  Χαουρέγκι, Μπαράλες.

Ολυμπιακός: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Τοροσίδης, Κούτρης, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Μπα, Γκασπάρ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούνο, Μπενζιά, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.