Quantcast

Με φουλ επίθεση η ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ - Τα πλάνα του Καρέρα

Μετά από 17 μέρες απραξίας, η ΑΕΚ επιστρέφει στους αγώνες υποδεχόμενη για την ένατη αγωνιστική την ΑΕΛ στη Ριζούπολη (15:00).

Ο Μάσιμο Καρέρα σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με άκρως επιθετική διάταξη και ένα 4-2-3-1. Εκτός μάχης είναι ο Κρίστιτσιτς λόγω καρτών, καθώς και οι ανέτοιμοι Τσιγκρίνσκι και Λιβάι Γκαρσία, που θα επανέλθουν στο ματς της Πέμπτης με την Ζόρια.

Με βάση τη χθεσινή δοκιμή, ο Τσιντώτας, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο χέρι, είναι φαβορί για να ξεκινήσει. Λόπες και Μπακάκης θα είναι οι δύο ακραίοι μπακ, με τους Νεντελτσιάρου και Σβάρνα στόπερ, ενώ οι Σάκχοφ και Σιμόες τα δύο κεντρικά χαφ. Ο Μάνταλος θα είναι σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Ολιβέιρα, ενώ οι Μαχαίρας και Αλμπάνης δοκιμάστηκαν σε ρόλο εξτρέμ. Ασφαλώς υπάρχουν και πολλές επιθετικές λύσεις από τον πάγκο, όπως οι Λιβάγια, Τάνκοβιτς και Ανσαριφάρντ.

Η αποστολή: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μπότος, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.