Quantcast

Με μία σημαντική απουσία στην Τούμπα η ΑΕΚ

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αυριανό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1/7, 21:00).

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, από την οποία απουσιάζει τελικά ο Μπακάκης, καθώς και σήμερα έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Εκτός αποστολής έμεινε επίσης ο Αθανασιάδης, ο Γαλανόπουλος (έκανε ατομικό), αλλά και ο Χουλτ που αποτελεί παρελθόν από την Ένωση, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Στα θετικά η παρουσία των Μπάρκα και Λόπες στην αποστολή, όπως φυσικά και η επιστροφή των Σιμόες, Μάνταλου και Ολιβέιρα, οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους στο ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ αποτελείται από τους εξής παίκτες: Μπάρκας, Τσιντώτας, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάγια, Αραούχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.