Quantcast

Με νέο «αίμα» για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ - Η πιθανή ενδεκάδα με Λαμία

Με το 5-2 της Τούμπας να του δίνει ξεκάθαρα προβάδισμα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 6:00 το απόγευμα τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», με στόχο να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα της Super League 1.

Ο Πάμπλο Γκαρσία φαίνεται πως θα προχωρήσει σε «φρεσκάρισμα» της ενδεκάδας του Δικεφάλου του Βορρά, δίνοντας την ευκαιρία σε νέα παιδιά να αρχίσουν να παίρνουν ματς με την πρώτη ομάδα και σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Την ασπρόμαυρη εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κρέσπο και Μπάμπα.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Νινούα και Σβαμπ, ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Καγκάβα. Στα πλάγια της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Μουργκ, Τζόλης και στην κορυφή θα επιστρέψει ο Σφιντέρσκι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ταλιχμανίδης, Ροντρίγκο, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Γιαξής, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Λάμπρου, Κρμέντσικ και Κούτσιας.

Εκτός έμειναν οι Μιχάι, Αουγκούστο, Ζαμπά, Βιεϊρίνια, Ουάρντα, Βαρέλα, Αντρίγια και Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Στον αντίποδα, ο προπονητής της Λαμίας βλέπει το παιχνίδι αυτό ως ευκαιρία για να ξεκουράσει βασικούς του παίκτες ενόψει της «μάχη» που θα δώσει η ομάδα του για παραμονή στη Super League 1.

Έτσι, εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ έμειναν οι Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βλάχος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Μπα, Καραμάνος, Αραμπούλι και Ντέλετιτς, αλλά κι ο τραυματίας Τιρόνε.

Η αποστολή που επέλεξε ο Μιχάλης Γρηγορίου αποτελείται από τους Θεοδωρόπουλο, Κατσίκα, Προβυδάκη, Βύντρα, Τζέιμς, Ασίγκμπα, Σταμούλη, Σαραμαντά, Γκούγκα, Μαργαρίτη, Νικολόπουλο, Βασιλακάκη, Μπιάρνασον, Χατζηστραβό, Μπουλούλης, Γκαζαριάν, Πίτι, Βλαχομήτρο, Ρόμανιτς και Κωστίκα.