Quantcast

Με πάθος για την ανατροπή ο Άρης - Τα πλάνα του Μάντζιου για Ολυμπιακό

Με πάθος και πίστη στις δυνατότητες τους, αλλά χωρίς να παραγνωρίζουν τις δυσκολίες της αποψινής (20:00) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, θα παραχθούν στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» οι παίκτες του Άρη, έχοντας ως στόχο να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 από τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι κίτρινοι προέρχονται από μια αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο, η οποία έχει ανεβάσει το ηθικό και την πίστη ότι μπορούν να πάρουν την πρόκριση απέναντι στους ερυθρόλευκους, έστω κι αν δεν έχουν πάρει νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό στους τελευταίους 20 αγώνες τους.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει στη διάθεσή του τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια. Με αυτά τα δεδομένα, έχει καταλήξει σε μια ενδεκάδα, η οποία θα αποτελείται από τους Κουέστα, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήση, Γκάνεα, Σάσα, Τζέγκο, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Μπρούνο ή Σίλβα και Μαντσίνι ή Μήτρογλου.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Μπουσέ, Μπρούνο Γκάμα, Μπρούνο Φελίπε, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Λούκας Σάσα, Κάτσε, Σαντέ Σίλβα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης.