Quantcast

Με πίστη, αλλά και προβλήματα για το «διπλό» στο Καραϊσκάκη ο Άρης

Πρόκληση αποτελεί για τον Άρη η απογευματινή (19:30) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τη 19η αγωνιστική της Super League 1.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να πάρουν τη νίκη, με την οποία θα επιστρέψουν στη πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και πιστεύουν πως μπορούν να τα καταφέρουν.

Παράλληλα, η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ θέλει να διατηρήσει το αήττητό της σε ακόμα ένα εκτός έδρας ντέρμπι την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Πάντως, ο Γερμανός τεχνικός αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα ενόψει του σημερινού αγώνα.

Ο Κουέστα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στον ώμο και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο προπονητής του Άρη δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Γκάμα και Σάσα, οι οποίοι θα εκτίσουν τη μία αγωνιστική της ποινής τους, καθώς συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο τραυματίας Τόνσο.

Με αυτά τα δεδομένα, την εστία των φιλοξενούμενων θα υπερασπιστεί ο Έμαν, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Ρόουζ, Δεληζήση, Βέλεθ και Κόρχουτ.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται ο Ματίγια και ο Μπα, με τους Φετφατζίδη και Ντιγκινί στα δύο άκρα, ενώ ο Λάρσον θα αγωνιστεί πίσω από τον Ιντέγε που επιστρέφει στο Καραϊσκάκη ως αντίπαλος του Ολυμπιακού.

Την αποστολή του Άρη συμπληρώνουν οι Τσιλιγγίρης, Σόουζα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Σούντγκρεν, Μπακούτσης και Μπαγκαλιάνης.