Quantcast

Με το... μαχαίρι στα δόντια στη «μάχη» της Τούμπας ο Άρης

Με συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά και το… μαχαίρι στα δόντια θα παραταχθεί το απόγευμα (18:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Άρης για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στοχεύοντας στη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην κορυφή.

Οι κίτρινοι πιστεύουν πως μπορούν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς και με την ψυχολογία στα ύψη, μετά το 4-0 επί του Παναθηναϊκού, θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στις καλές τους εμφανίσεις.

Ο Τόλης Τερζής δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του συγκριτικά με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Ο Κουέστα θα καθίσει στην εστία των κίτρινων, με τους Βέλεθ και Ρόουζ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Κόρχουτ και Σούντγκρεν θα είναι οι δύο πλάγιοι μπακ, με τους Σάσα και Ματίγια να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων.

Οι Φετφατζίδης, Ντιγκινί και Μπρούνο Γκάμα (ή Λάρσον) θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Έμαν, Βέλεθ, Σόουζα, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Λάρσον, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Κωνσταντινίδης.