Quantcast

«Μεγάλη διαφορά Παναθηναϊκού-Χατζηγιοβάνη, μονόδρομος η πώληση»

Οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη απέχουν παρασάγγας από μια συμφωνία και το πιθανό είναι πως ο Έλληνας εξτρέμ θα πωληθεί αυτό το καλοκαίρι.

Οι απαιτήσεις του ατζέντη του ήταν αρκετά μεγάλες, ζητώντας ένα ποσό άνω των 200.000 ευρώ τον χρόνο από τους πράσινους, ποσό που σε εποχή σκληρής λιτότητας, για το τριφύλλι δεν μπορεί να καλυφθεί.

Ο Νίκος Νταμπίζας, κάπως έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, το έχει πάρει απόφαση και θα αρχίσει να μπαίνει σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρησή του.

Αυτή, βέβαια, δεν πρόκειται να κοστίσει 3 εκατομμύρια ευρώ, όπως έχει ορίσει αρχική τιμή ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται άμεσα μετρητά, ο Δώνης θεωρεί πως ο 22χρονος άσος έχει φτάσει το ταβάνι του οικονομικά, ενώ οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι (Σταντάρ Λιέγης, Χέρενφεν, Αλμάαρ και άλλοι) δεν πρόκειται να δώσουν ένα τέτοιο ποσό.

Στο πράσινο στρατόπεδο, επομένως, ευελπιστούν σε μια πώληση της τάξης των 1,8-2 εκατομμυρίων, βασιζόμενοι στην καλή διαπραγματευτική τακτική του Νταμπίζα.