Quantcast

Μεγάλο «διπλό» για τη Γκενκ

Οι ... εκπλήξεις συνεχίστηκαν και στο δεύτερο σκέλος της 1ης αγωνιστικής της βελγικής Jupiler League!

Μετά τη σαββατιάτικη (8/8) εντός έδρας ήττα-σοκ της Μπριζ από τη Σαρλερουά, ήρθε σήμερα και η «γκέλα» της Άντερλεχτ στην έδρα της Μαλίν (ισοπαλία 2-2), σε ένα ματς που οι «μωβ» ήλεγχαν απόλυτα ως το 83’, έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων.

Ο Ντοκού στο 64’ και ο Μουρίγιο στο 75’, έδωσαν «αέρα» δύο τερμάτων στην Άντερλεχτ, η οποία όμως... επαναπαύτηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο και το «πλήρωσε». Ο Ντε Καμάργκο στο 83’ και ο Βάλερμπέργκε στο 86’, «χάρισαν» έναν... ανέλπιστο βαθμό στη Μαλίν, κόβοντας απ’ την πρώτη κιόλας αγωνιστική ημέρα της βελγικής Λίγκας δύο πολύτιμους βαθμούς για την Άντερλεχτ.

Λίγο νωρίτερα, η Γκενκ σημείωσε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ζούλτε Βάρεγκεμ με 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 41’ με τον Ντεσάτ, όμως οι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο εικοσάλεπτο έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης, χάρη στα τέρματα των Ονουάτσου (73’) και Ντεσέρ (80’, πέναλτι).

Τέλος, η Σεντ Τρούϊντεν νίκησε με 2-1 τη Γκεντ. Ο Σουζούκι στο 2ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ο Πλαστούν ισοφάρισε στο 43’ και ο Κολίντιο στο 60’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.