Quantcast

Μέξας: Θέλουμε την πρώτη νίκη μας στο πρωτάθλημα

Σε διαδικασία αναμέτρησης, δέκα ημέρες μετά την τελευταία αγωνιστική υποχρέωσή του, στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό (8/11, 3η αγωνιστική), μπαίνει ξανά αύριο ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» υποδέχεται στο PAOK Sports Arena, στο εξ’ αναβολής ματς, για τη 2η αγωνιστική της Basket League, το Λαύριο (15:00, ERTSports/ΕΡΤ3 live), αντίπαλος που, με τη σειρά του, μόλις το περασμένο Σάββατο (14/11), έδωσε το πρώτο φετινό ματς του στο πρωτάθλημα (σ.σ. στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό).

Ο Κώστας Μέξας μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του όλους τους καλαθοσφαιριστές του, συμπεριλαμβανομένου και του Μπο Μπιτς, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε, εσχάτως, από τροφική δηλητηρίαση.

«Επιστρέφουμε σε αγωνιστική δράση και έχουμε μπροστά μας το Λαύριο, το οποίο αντιμετωπίσαμε σε φιλικό παιχνίδι πριν από δύο όμως μήνες. Και οι δύο ομάδες έχουμε πραγματοποιήσει ελάχιστα παιχνίδια από τότε, ωστόσο είναι σημαντικό που, αν μη τι άλλο, έχουμε την δυνατότητα να είμαστε στο γήπεδο, να κάνουμε προπόνηση και να αγωνιζόμαστε, έστω και κάτω από αυτές τις πολύ περίεργες συνθήκες», σχολίασε για τον αγώνα, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Κατέληξε ο Μέξας αναφέροντας: «Οφείλουμε να προσαρμοστούμε, να ξεπεράσουμε και το πολύ άσχημο συναίσθημα του άδειου γηπέδου και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Αυτό που θα έχει μεγαλύτερη σημασία όμως είναι η θέληση για τη νίκη. Κι εμείς θέλουμε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα, με ενέργεια και στις δύο άκρες του παρκέ, με υπομονή και σύνεση στο παιχνίδι μας και αποφασιστικότητα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο».