Quantcast

Μελισσανίδης: «Μιλούν για κλοπή αυτοί που έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο;»

Το τραπέζι στους δημοσιογράφους έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης το βράδυ της Τετάρτης. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μίλησε για αρκετά πράγματα. Για πρώτη φορά, όμως, είχε τη διάθεση να απαντήσει στον Ραζβάν Λουτσέσκου για όσα έχει κατά καιρούς πει.

Υπενθυμίζεται πως ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ πέρυσι είχε κάνει αρκετές δηλώσεις που είχαν συζητηθεί μετά την απώλεια του πρωταθλήματος. Το συνέχισε και φέτος. Από το γνωστό «κλέφτες» μέχρι το «για μένα ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής». ‘Εφτασε να κάνει ακόμα και παραλληλισμό για τη ναζιστική Γερμανία, κάτι που έκανε πολλούς να του ασκήσουν σκληρή κριτική.

Ο Μελισσανίδης και συνολικά η ΑΕΚ είχαν επιλέξει έναν διαφορετικό δρόμο όλο αυτό τον καιρό. Δεν τοποθετούνταν επί του θέματος, δεν απαντούσαν, δεν ασχολιόντουσταν με όσα διέρρεαν από τους «ασπρόμαυρους». Όχι αυτή τη φορά όμως. Ο Μελισσανίδης έκρινε πως ήρθε η στιγμή να σηκώσει το γάντι και να μιλήσει για όσα είχαν ακουστεί.

Αναφερόμενος φανερά στον Ραζβάν Λουτσέσκου ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θέλησε καν να αναφέρει το όνομα του και τόνισε: "Ποιοι τα λένε αυτά, ποιοι μιλάνε οι... Ρουμάνοι; Μιλάνε αυτοί που έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο".  

Συνεχίζοντας και σε νέα ερώτηση γιατί δεν έχει σχολιάσει τα όσα λέγονται τόνισε ότι δεν αξίζει να πει κάτι για τέτοια άτομα και για το περσινό παιχνίδι στην Τούμπα ανέφερε: 

"Η ΑΕΚ μπήκε να παίξει ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ με -5 και χωρίς φιλάθλους. Και τελικά έπαιξε με φιλάθλους και -2. Έγινε ένα παιχνίδι. Καλώς ή κακώς έγινε αυτή η φάση. Δεν εξετάζω ότι αν ήταν γκολ ή οφσάιντ. Ήταν 50-50. Έχασα ένα Κύπελλο σαν ΑΕΚ με τρία μέτρα οφ σάιντ. Έπρεπε να μπω μέσα; Η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ που το έχασε μόνος του; Αυτός που ξεκίνησε αυτή τη διαδικασία από τον ΠΑΟΚ είναι που έβαλε τον προπονητή του στο καροτσάκι με το φιλέ".

Για τον Ιβάν Σαββίδη ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέφερε: «Αυτά που λέγονταν για αδελφικές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη είναι για αφελείς. Ο καθένας κοιτάει την ομάδα του: Ο θάνατός σου, η ζωή μου. Συμπορευτήκαμε για να φύγουν οι γκρανκάσες από το ποδόσφαιρο και πετύχαμε να μην ξέρει κανείς από τώρα ποιος θα είναι ο επόμενος πρωταθλητής».